Seis kaltoin kohteluille sijaishuollossa

Anonyymi

Hienoa, että huonolaatuiset lapsia ja nuoria kaltoin kohtelvat sijaisperheet, ammatilliset sijaisperheet, ammatilliset perhekodit ja lastensuojelulaitokset lakkautetaan.

Toivottavasti 2010 - luvulla on menty eteenpäin tässä asiassa.
Lapset vaanpois väkivaltaisista, eristävistä ja mielivaltaisista paikoista - olipa paikan nimike mikä tahansa. Jos ihmiset talossa tai kartanossa eivät ole tehtävään sopivia, on turha edes laittaa lapsia sellaisiin.

Kyllähän ne hyvät psykologiset testit maksavat, mutta säästää myöhemmin ainakin inhimilliseltä kannalta katsottuna.

1

<50

Vastaukset

 • https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/96b244d7-bde2-4c99-aea7-1aab4e83482e

  Sijaishuollossa on niin hyvin verkostoitunutta ammattilaisten harjoittamaa väkivaltaa ettei kaltoinkohtelulle ole loppua näkyvissä.

  Pikkulasten pahoinpitely ammattilaisten päätöksillä pois kotoaan seuraavien ammattilaisten pahoinpideltäväksi sijaiskoteihin on toimivaa lastensuojelun käytännettä yhä meillä täällä Suomessa totta.

  Jutussa mainittu kolmen lapsen pahoinpitelyt eivät ole sattumaa vaan siellä on ollut laaja kirjo vaikutusvaltaisia eri ammattilaisia mahdollistamassa tapahtuneen. Pahoinpitelyt ovat ohjausta ja kasvatusta kun suorittajana on sijaishuollon ammattilaiset joiden palkat ja kulut maksamme me veronmaksajat.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  43
  1160
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  604
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  469