Seis kaltoin kohteluille sijaishuollossa

Anonyymi

Hienoa, että huonolaatuiset lapsia ja nuoria kaltoin kohtelvat sijaisperheet, ammatilliset sijaisperheet, ammatilliset perhekodit ja lastensuojelulaitokset lakkautetaan.

Toivottavasti 2010 - luvulla on menty eteenpäin tässä asiassa.
Lapset vaanpois väkivaltaisista, eristävistä ja mielivaltaisista paikoista - olipa paikan nimike mikä tahansa. Jos ihmiset talossa tai kartanossa eivät ole tehtävään sopivia, on turha edes laittaa lapsia sellaisiin.

Kyllähän ne hyvät psykologiset testit maksavat, mutta säästää myöhemmin ainakin inhimilliseltä kannalta katsottuna.

1

<50

  Vastaukset

  • https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/96b244d7-bde2-4c99-aea7-1aab4e83482e

   Sijaishuollossa on niin hyvin verkostoitunutta ammattilaisten harjoittamaa väkivaltaa ettei kaltoinkohtelulle ole loppua näkyvissä.

   Pikkulasten pahoinpitely ammattilaisten päätöksillä pois kotoaan seuraavien ammattilaisten pahoinpideltäväksi sijaiskoteihin on toimivaa lastensuojelun käytännettä yhä meillä täällä Suomessa totta.

   Jutussa mainittu kolmen lapsen pahoinpitelyt eivät ole sattumaa vaan siellä on ollut laaja kirjo vaikutusvaltaisia eri ammattilaisia mahdollistamassa tapahtuneen. Pahoinpitelyt ovat ohjausta ja kasvatusta kun suorittajana on sijaishuollon ammattilaiset joiden palkat ja kulut maksamme me veronmaksajat.

  SEISKA.FI

  • Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: &quot;Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!&quot;
  • Kolmen sepän patsas koristeltiin uuteen uskoon - Takojat saivat hengityssuojat koronaviruksen murjomista varten! 
  • Rakkaus pelasti! Pahasta peliriippuvuudesta selvinnyt Jussi: ”Pelkäsin, että Iinameri hylkää minut taustani takia!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. YTK antoi varoituksen maksujen viivästymisestä

   Kuulemma kahden vuoden määrää vastaava hakemuspino odottamassa, viestin lopussa toivotettiin tsemppiä. Kysynys ytk:lle, voinko tämän viestin perusteel
   Maailman menoa
   138
   5822