Mikä on aidosti edullinen puhelinliittymä, kun käyttö vähäistä ?

Anonyymi

Pitäisi saada sellainen puhelinliittymä, joka on edullinen pysyvästi, eikä muutella hintoja kesken kaiken - mikä on luotettavin valinta ?

Siis puhelinliittymä ilman nettiliittymää.

30

<50

  Vastaukset

  • Miten olisi vaikka prepaid liittymä, vaikkapa Dna Super prepaid. Siinä ei ole kuukausimaksua ja minuuttihinnat ovat laskutusliittymän tasolla.

   • Dna Super prepaid liittymän voi lisäksi rekisteröidä, jolloin saa numeron numerotiedusteluun ja lisäksi jos sim kortti häviää niin saa uuden Dna:ltä. Itselläni ollut dna Super prepaid ja olen ollut tyytyväinen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Dna Super prepaid liittymän voi lisäksi rekisteröidä, jolloin saa numeron numerotiedusteluun ja lisäksi jos sim kortti häviää niin saa uuden Dna:ltä. Itselläni ollut dna Super prepaid ja olen ollut tyytyväinen.

    SL latausliittymä vielä parempi,halvempi,sekunttiveloitus,mms jne..


   • Dnan kriminaaliliittymissä on nykyään euron päivämaksu. Vaikka yksikin bitti siirtyisi, niin veloitetaan 99 senttiä. Telia on tässä suhteessa halvempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Dnan kriminaaliliittymissä on nykyään euron päivämaksu. Vaikka yksikin bitti siirtyisi, niin veloitetaan 99 senttiä. Telia on tässä suhteessa halvempi.

    Aloittajahan kaipasi puhelinliittymää ILMAN nettiä.


  • MOI mobile

   Hauskasta mainonnastaan huolimatta.

   • Tätä moita ne tarjosivat 6 euron kk-hintaan mutta jäikö kulut sittenkään siihen ja mitä sillä lopulta sai ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tätä moita ne tarjosivat 6 euron kk-hintaan mutta jäikö kulut sittenkään siihen ja mitä sillä lopulta sai ?

    Toi on Moi liittymän perushinta. Sen päälle toki tulee puhelu+viestikulut ja jos ylittää 4 gt/kk datarajan niin sen ylimenevä data maksaa.


  • Tavallinen puhelimen käyttäjä, ei tiedä mitä tarkoittaa, että "kun neljä gigaa on täynnä", joten voisiko sitä tarkentaa, että tuleeko se Moi-liittymä aidosti edullisemmaksi/kk vai miten on kokemukset ?

  • Tai kysytään näin päin, että mitä sillä 6€/kk Moi-liittymällä SAA tehdä, että hinta pysyy siinä luvatussa 6€/kk ?
   Voisiko sen ilmaista puhelujen ja tekstareiden määrinä, kun gigoista ei ole hajuakaan.

   • Moi sivuilta selviää kaikki. Nykyajan ihmiset eivät osaa etsiä enää tietoja vaan olettaa että kaikki pitää olla suoraan nenän edessä.. Tämä on kyllä surullista..

    https://www.moi.fi/


  • Nykyajan ihmisistä osa varmasti osaakin, nuoremmasta väestä, mutta enemmistö kansalaisista on aikuisia ihmisiä, joista monelle tietotekniikka ei ole tuttua, eikä mikään uskonto.

   Mikäli edellinen kommentoija, oli Moi-liittymäkauppias, niin taidamme sittenkin harkita liittymän vaihtoa, kun mainos oli tylyn oloinen.

  • Telia 22.-/kk ja kaikki rajatonta ja toimii

   • Kalliimmasta päästä toikin, ei täällä ihmiset näköjään tiedä Suomen puhelinliittymistä paljon mitään. Toi Moikin on vitsi. Siinähän pähkäilette.


   • Nyt haetaan EDULLISINTA puhelinliittymää, ei mitään Telian kalliita sudenkuoppia.

    Lukekaa ihmiset otsikko, ennen kuin vastaatte mitään. Ei tarvita mainoksia kalliista liittymistä.


  • Sitä vartenhan tämä keskustelu, täällä juuri onkin, että se joka tietää, vastaa kysymyksiin ja kertoo, eikä käy kirjoittelemassa nonsensea.

   Nyt ei olla hakemassa, mitään parinkympin/kk maksuja, vaan EDULLISINTA puhelinliittymää, pienelle puhelujen ja tekstareiden määrälle - eikä nettiyhteyttä puhelimeen laisinkaan.

   Jääkä Moin mainostama 6€:n simmi, kk-maksuiltaan silloin siihen 6€/kk - vai mitä tarkoittaa, kun sivustolla sanotaan, että on 8€:n hintakatto ?

   Ihan selkosuomella saa kertoa, kuka tietää ja osaa.

   • Moi sivuilta selviää edelleen.!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Moi sivuilta selviää edelleen.!

    En ymmärrä miksi ei voi katsoa tietoa sieltä vaan odottaa täällä tuntikausia vastauksia jotka saa alle minuutissa jos vain itse etsii:D

    Sitävartenhan ne sivut on jotta tietoa saa.. Ei niitä huvinvuoksi tehdä.


  • Tarkoittaako se siis, että on ensin sen simmin osto 6€ - sisältäen avausmaksun - ja sen jälkeen selviää 8€:n / kk - maksulla, kun puhelut ja tekstarit jäävät mihin määrään ?

   Netin käyttöä ei ole puhelimitse siis.

   • Sivustolta selviää kaikki mahdolliset hinnat.. Nykyihmisten tyhmyyttä odottaa tunteja vastausta kun sen voi saada alle minuutissa muutamalla hiitenklikkauksella ja selvällä suomenkielellä ilman matemaattisia laskukaavoja..


   • Tuo 6 euroa on kuukausimaksu eli menee joka kuukausi. Puhelut ja tekstarit maksavat erikseen , puhelut 0,055 euroa alkavalta minuutilta eli jos puhut kuukaudessa 100 minuuttia (1,67 tuntia) se tekee 5,5 euroa ja tekstarit 0,055 euroa kappale. En minäkään ymmärrä tuota "...mutta enintään +8 €/kk" -kohtaa. Sen ymmärrän että tuohon kuuteen euroon sisältyy 4 Gigatavua dataa (tiedonsiirtoa) nopeudella 100 Mbps eli pääsee nettiin.
    Elisalla on netitön liittymä, kk-maksu 7,90 € ja puhelut 0,07 euroa alk. min ja tekstarit 0,07 euroa/kpl. DNA:lla on samanhintainen liittymä jossa hidas (0,265 Mbps) mutta rajaton netti.
    Globetelin halvimmalla liittymällä kk-maksu on 3,90 ja puhelut/tekstarit 0,06 €/min/0,06 €/kpl ja ilmeisesti pääsee nettiin hintaan 0,06 €/Mt.
    Sitten on nämä latausliittymät ja prepaidit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo 6 euroa on kuukausimaksu eli menee joka kuukausi. Puhelut ja tekstarit maksavat erikseen , puhelut 0,055 euroa alkavalta minuutilta eli jos puhut kuukaudessa 100 minuuttia (1,67 tuntia) se tekee 5,5 euroa ja tekstarit 0,055 euroa kappale. En minäkään ymmärrä tuota "...mutta enintään +8 €/kk" -kohtaa. Sen ymmärrän että tuohon kuuteen euroon sisältyy 4 Gigatavua dataa (tiedonsiirtoa) nopeudella 100 Mbps eli pääsee nettiin.
    Elisalla on netitön liittymä, kk-maksu 7,90 € ja puhelut 0,07 euroa alk. min ja tekstarit 0,07 euroa/kpl. DNA:lla on samanhintainen liittymä jossa hidas (0,265 Mbps) mutta rajaton netti.
    Globetelin halvimmalla liittymällä kk-maksu on 3,90 ja puhelut/tekstarit 0,06 €/min/0,06 €/kpl ja ilmeisesti pääsee nettiin hintaan 0,06 €/Mt.
    Sitten on nämä latausliittymät ja prepaidit.

    Mikä siinä on hankala ymmärtää? Selkeää suomenkieltä eli viestit maksaa maxsimissaan 8 euroa/kk


  • Uskokaa jo Saunalahden latausliittymä.

  • Telialla on joku käytön mukaan laskutettava liittymä, jota laskutetaan vähintään 15 euroa kolmen kuukauden tarkastelujaksolla, siis keskimäärin 5 euroa/kk.

  • Kohta alkaa pakastua.

  • Keskustelut ovat sitä varten, että haetaan käytännön kokemuksia, ihmisten omaa tietoa asioista, jotka eivät mainostajien ja liittymäkauppiaiden sivuilta selviä, vaikka kuinka täällä joku sitä jankuttaisi.

   Vieläkään ei ole tullut vastausta siihen, miten KÄYTÄNNÖSSÄ, tuon Moin 6€:n simmin maksujen kanssa on. Käytännön kokemuksia kyseisen liittymän ostaneilta ihmisiltä - ei liittymäkauppiailta ja mainostajilta, vaan ihmisiltä itseltään.

   • Mutta kun selviää..


   • Moin simmit ovat kuukausimaksullisia ja puhumalla tulee irtisanoa, modernia. Osta DNA super prepaid, 4.90 eur ruokakaupassa. Eipähän tule ongelmia irtisanomisen kanssa ja laskuja turhaan. DNA super prepaid toimii myös ulkomailla ja pohjolassa puhe ja tekstarit ovat saman hintaisia. Itse siirryin Telialta meikäläisen kyykytyksen jälkeen. Käytän puhelimessa ja 4G routerissa prepaid simmejä.


   • No sehän riippuu kuinka paljon käyttää mitäkin, minulle ei ole tullut vielä kertaakaan datamaksuja ja hyvin vähän muitakaan eli minulle oli järkevä.


  • Prepaidliittymä lienee kaikilla suunnilleen samanhintainen. Puhelujen ja tekstarien hinnat saa vertailtua nopeasti vaikkapa nettisivuilta.

   Joku vuosi sitten olen hankkinut parillekin yhdistykselle Saunalahden (Elisa) prepaidliittymät lähinnä puhelujen vastaanottamiseen ja satunnaiseen vähäiseen puhelujen soittamiseen. Perustyyppinen prepaid on riittänyt, kun numeroa ei tarvitse saada mihinkään numerohakuihin (on vaan hyötyä kun ei löydy). Ainakin tähän saakka on riittänyt että liittymän tilille lataa muistaakseni vähintään 10 euroa vuodessa (yleensä tullut ladattua enemmän ja silloin voi saada extraa) niin se pysyy avoinna ja numero varattuna käytöön. Siispä kannattaa vertailla tuon latauksenkin osalta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   272
   6080
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   128
   2275
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   142
   1315
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1033
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   695