Hävetkää!!

Milloin yliopistoissa aletaan opettamaan opettajia opettamaan koululaisille käytöstapoja? Minua hävettäisi olla opettaja/rehtori joka sallii urosoppilaiden pitää hattua ja/tai huppua päässään koululuokassa, jopa ruokalassa syödessään. Ei kaikkia valtameren takaisen junttikansan pöljyyksiä sentään Suomessa pitäisi matkia.
Ps. Lerskan vanha viisaus: Ajatelkaa omilla aivoillanne!

3

<50

Vastaukset

 • Tavat ovat vain perittyjä perinnekäytäntöjä. Tavat muuttuvat ajan saatossa uusiin tapoihin. Kyllä pipo, lippis ja huppukin voi olla oppitunnilla päässä niin miehellä kuin myös pojalla. On seurattava aktiivisesti aikaansa. Ei saa jäädä kiinni vanhoihin pysähtyneisiin uskomuksiin. Ikiaikaisesti Fetsi,turbaani,kipa,kruunu, ghutra jne. ovat olleet miesten päähineitä sekä sisätiloissa että ulkosalla. Ei ole mitään noloa pitää lippistä päässä tunnilla. Jokaisen on seurattava aikaansa. Ahdasmielinen opettaja menköön luokan nurkkaan paljaspäin häppeemään aasinlakki päässänsä. Huppu päässä tunnilla istuminen edesauttaa opiskelua, kun sivusta tulevat häiriöäänet eivät kiusaa. Focus on silloin naulittuna taulussa ja opettajassa. Kuulo terävöityy kun huppu kaappaa paremmin opettajan hiljaisenkin puheen. Peukalosääntönä todettakoon vielä että huppupäisyys parantaa oppillaan arvosanoja luokkaa 10-20 prosenttia.

  • Sääliksi käy nykyisiä opettajia, jos tuohon on menty. Kävin aikoinaan 15v. eri kouluja, eikä vahingossa kertaakaan oppilailla ollut hattu päässä luokkahuonessa, vaan se jätettiin käytävään naulakkoon, niinkuin muutkin päällysvaatteet. Parantaisiko kahareisin oleva karvahattu; esim. Koivistolainen arvosanoja 30- jopa 50prosenttia. Voi taivahan takoja.Seuraavaksi paljon sanoja, joita ei julkaista.


 • Missä ovat koululaisten vanhemmat ja koti? Miksei käytöstapoja opeteta kotona? Se on kodin ja vanhempien tehtävä!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  217
  3003