säästäminen

Anonyymi

Kuinka on mahollista, et monnarin uimaallas lopetetaan säästösyistä ?kö. Tosi tärkeä monelle monelle eläkeläiselle liikunnan suhteen, vedessä pystyy liikkumaan ja liikuttamaan raajoja ja monenlaista liikettä kunnon kohentamiseen ja ylläpitoon, vaik ei muutoin pystyisi . Siel käy paljon eläkeläisiä muitakin . Vielä hehkutetaan vanhusten hoidosta , liikunnasta ym. Jos kunnan säästöt menee tällaisille sektoreille, kannattaa peilin edessä päättäjien funtsia tosiasioita. Vaik, et olisko jossain virastossa turhan paljon työntekijöitä liikaa.!!ym. Ei ihme et väki vähenis edelleen jopa tällaisten päätösten jälkee. Eipä taida tulla nykyaikana edes kantavia teräsjäitä järveenkään. Jotain tarttis tehrä. Erilailla.

12

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Todella ikävää että asiat ovat menneet kyyjärven kunnan kohdalla tähän malliin. En nyt oikein tiedä onko tämä hyvä paikka ruveta säästämään, uimahallilla on kuitenkin vaikutusta ihmisten hyvinvointiin. Syytän kunnassa tehtyjä huonoja investointeja. Myykää paletti, on ollut ilmeisesti vain harmeja kyseisetä puljusta. Joku osaava voisi sitä saada hyvinkin kannattavan.

    • Anonyymi

      Jospa Surakka ostaisi Paletin, niin ehkäpä?? Jotain tarttis kyllä tehrä , vaik kuntaliitos, mut KUKAPA alkaisi kimppaan. Ollakko vai eikö, siinäpä kysymys ja pulmaa !

    • Anonyymi

      Kokoomuksen vika, että tähän on päädytty.

      • Anonyymi

        Eikä nykyinen hallitus ainakaan paranna tilannetta.


    • Anonyymi

      Joo , eikä kahella veikeällä mitään eroa hallitustyössä, ja epäilen tänäpäivänä, aivan sama ketkä siel istuu, on harvat jotka enää tosissaa yrittävätkään. Kaikkein parasta tosi tv. viihdettä . No surkeata sellaistakin. Kahtokaas ,kun on hyvä palkka ja edut, niin itse aina pärjäävät perheineen hyvin , muusta väliä. Ja sikspä en enää nykyään äänestäkään.

    • Anonyymi

      Tässä tulee sattuvasti hectorin kipale mieleen. mikään ei ole mittään??!

    • Anonyymi

      Kaikki rahat menny siihen jatkuvaan paskan lapioimiseen altaasta.

    • Anonyymi

      Jos auttaisin, auttaisiko vaikka esim. Yrittäjät.

      Tunne Hannun lapsuudesta asti, äiti Julia oli myös rakas ystäväni..tavallaan.
      Uskoisin että keräysvoimin saataisiin uimahalli pysymään käytössä!!!

    • Anonyymi

      Niin ,tulee vain mieleen säästämisistä, jos ei hammaslääkäriä, koulukkaat kuljetetaan ? Karstulaan ( jos sielkään kohta ) hammaslääkäriin, no Piiapalaan uimahommiin ym. ja mihin muuhun ollenkaan, niin paljonkohan missäkin säästyy ??? ettei vain -0 tilanne. Olisko Kunnantalolla mitään ?? säästökohteita henkilöv kautta. Onkos kaik valorahat käytetty ?? MItenhän vain onkaan.?

    • Anonyymi

      Ja?? tartteekohan noitten tievalojen palaa ,sivukylillä ja 13 tielkään klo 22.00 myöhempään?? Autoisha on nykyään hyvät valot ,niin ja nyky taskulampuiskin. Tai otsal.

    • Anonyymi

      Kovasti ihmetellään. kun ei lapsia enää synny ???? Onko ihmettelemistä . Nää nykyiset säästökuurit rokottavat kaikenlailla juuri lapsiperheitä, ei sijaishoitopaikkoja pienille tarvitsijoille, jommankumman vanhemman jäätävä hoitamaan väliaikaisesti. Lomat pidettävä eriaikoihin, isovanhempia käytetään, jos se on mahollista. No he kyl tykkäävätkin pienistä yleensä, jotka näin tekevät ( jaksavat). Nämä asiat vaikuttavat perheisiin kielteisesti kylläkin normaalisti. MIstä sitä yhteistä aikaa revitään silloin.. Voi voi tätä menoa. Itse olen eläkeläinen , mut harmittelen nuorten puolesta!! Ja näiden nuorten ja tulevien aikuisten pitäis aikoinaan vastata asioista, jos siihen on enää mahollisuuttakaan täl menolla.

    • Anonyymi

      Ollaan menos kovaa vauhtia 60- 70 luvun tasolle, kaikista viisaista vempeleistä, jotka vaikeuttavat ihmisten elämää kaikil tavoilla, vanha Pielavetinen toimii aina paremmin mones asiassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe