Mikä kevari?

Anonyymi

Oon tässä miettiny kevarin hommaamista ja vaikee päättää näistä: Aprilia SX, Husqvarna SM/WR tai Yamaha Wr.
Noi husqvarnat ja apriliat on 2 tahteja ja yamaha on 4 tahti. Husqvarna tekee myös 4 tahteja mutta jos 4 tahdin ostan niin se tulee olemaan yamaha wr.

Pitutta on 167cm jos se vaikuttaa jotenki tähän, esim jos joku noista on liian korkea. Kortin hommaan jo syksyllä mutta kevarin ostan varmaan vasta talvella tai viimestään siihe mennessä ku lumet sulaa koska sillon vasta aijon alkaa ajamaan.

Mitkä on mahollisuudet että esim 2 tahista lähtee kilvet tai/ja tulee sakkoa siitä että on liikaa tehoa. Ja tottakai laitan kevarin täystehoseks.

2

<50

Vastaukset

 • 2 tahti kemmut on tehokkaampia, paremmat huiput ym mutta sitten kuluttaa enemmän n.5-8L / 100km ja joutuu huoltamaan useammin.

  4 tahdit on laiskempia, kuluttaa paljon vähemmän ja huiput max 120 mutta ei tarvitse huoltaa läheskään yhtä usein.

  jos usein pitkiä matkoja ajat niin 4 tahti on paljon mukavampi, mutta jos on varaaa ylläpitää ja osaat huoltaa vähän (tutoriaaleja kyllä löytyy youtubesta) ja et aja hirveämmin pitkiä matkoja vaan esim kylällä pärräilet enimmäkseen niin siinä tapauksessa suosittelen 2 tahtia.

  itse keväällä varmaan sm husse 125 tai 125 exc kotarin hankin kun ikää on sillä lähinnä kylällä ajelen. muteenkin tykkään enemmän 2 tahdeista mutta kannattaa miettiä että kumpi järkevämpi juuri sinulle.

  • Pitkiä matkoja ei tuu kovin useesti todennäkösesti ajettua mut voi olla et joskus käyn jonku 100km matkan kavereitten kaa ajamas. Sitte jotai 30km matkoja tulee varmaa aina sillon tällön kans. Pitää vielä miettiä et kumpi ois parempi. Teho vähän tässä kiinnostaa mut sitte saattaa mennä paljon bensaa ja joutuis huoltaa useemmin jos ottais 2 tahin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1247
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  936
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  22
  483
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  430
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  367