Aihealueet

Listaukset

  Teidän oma valinta!!!!

  Anonyymi

  Jos matkustatte lomalle Turkkiin, tuette Turkin sotaa!!!!!

  21

  96

   Vastaukset

   • Jos matkustatte Turkkiin, tuette valtiojohtoista eläimiin sekaantumista!

   • Samaa mieltä. Jos matkustatte Turkkiin niin otatte omalsta osaltanne vastuuta siitä, mitä Turkki tekee kurdeille. Otatte myös vastuuta siitä, mitä kyseisen sotatoimen tuottama pakolaisvyöry aiheuttaa Euroopassa.

    Älkää tukeko Turkkia matkailurahoillanne. Maailmassa on muitakin kohteita.

    • Maailman pelastajat Suomalaisethan tämänkin asian ratkaisee. Yhtä helposti, Kuten vaikka lopettamalla polttomoottoriautoilun Suomessa - maapallo ei enään saastu.

     Ette taida olla selvillä mitkä kaikki maat Syyrian tilanteeseen ovat sekaantuneet - mekin satumme asumaan venäjän naapurissa, sielä homot ja muut vähemmistöt on kunniassaan - vai kuinka. Pitäisikö junanraiteet katkaista sinnekin .....


   • Kökkö puhetta.

   • Turkki aloittelee taas kansanmurhaa. Viimeksi se oli samalla asialla vuonna 1915 jolloin tapettiin noin miljoona armenialaista siksi että olivat väärään kansanryhmään kuuluvia.

    Googlatkaa näillä hakusanoilla: Armenialaisten kansanmurha

   • Kannattaa pysyä poissa Euroopan kaduilta. Turkin diktaattori Erdogan on sanonut, ettei yksikään eurooppalainen ole niillä turvassa. Itsekin hipsin täällä perä-Savossa kylän raitilla ainoastaan sumuisina öinä, jolloin turkkilaisten tarkka-ampujien on vaikea nähdä minua.

    • Turkki ja Venäjä ovat nyt kamuja ja Ärdö on tehnyt sopimuksen Putikan kanssa, että mie otan kurdien alueet ja sie ota finskin-niemi. joten varo desantteja. Niillä on hiipa-lakit ja sultsinoita.


   • Hyvä kannanotto! Tosin Turkkiin matkustaa yleensäkin vain ns. WT väki, joille tärkeintä on matkan halpa hinta ja viina, ihmisoikeudet on käsite jota he eivät ymmärrä.

    Turkista loma-asunnon ostaneilta voisi ottaa Suomen passin pois, jääkööt sinne ihailemaan suurta Diktaattoriaan.

   • Suomen suurin turvapaikanhakijaryhmä ovat turkkilaiset ja suomalaiset matkustavat sankoin joukoin Turkkiin lomailemaan.
    Jotain mätää tässä asiassa selvästi on.

    • Etkö keksi mitään? Minäpä selitän: suomalainen turisti menee vähäisellä järjellä varustettuna maahan, joka tappaa ihmisiä ja tappamistaan vastustavat joutuvat pakenemaan henkensä edestä. Juuri tuo, että joudut kyselemään ja ihmettelemään moista kertoo suomalaisten hitaalla käymisestä.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Etkö keksi mitään? Minäpä selitän: suomalainen turisti menee vähäisellä järjellä varustettuna maahan, joka tappaa ihmisiä ja tappamistaan vastustavat joutuvat pakenemaan henkensä edestä. Juuri tuo, että joudut kyselemään ja ihmettelemään moista kertoo suomalaisten hitaalla käymisestä.

     Ärdo esiintyy kuin Aatu Hitler ja J. Stalin, et silleen.


   • Suomalaisten matkatoimistojen hinku kuskata suomalaisia Turkkiin ihmetyttää myös. Voisiko matkoihin lisätä pakollisen sightseeing-retken Turkin etelärajalle, ettei tarvitse vaan juoda olutta Alanyassa? Olisi jotain jännitystä ja tutustumista todelliseen turkkilaiskulttuuriin.

    • Päivän paras! Mistä teitä oiken sikiää...? Alanya on Turkin etelä rajaa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Päivän paras! Mistä teitä oiken sikiää...? Alanya on Turkin etelä rajaa.

     Eihän Alanya Syyrian rajakaupunki ole, vaan eikös sillä kohtaa ole kansainvälinen merialue jollakin etäisyydellä. Etkö ymmärtänyt tuon edellisen kommenttia? Tosin ei kai se mikään matkatoimistojen "hinku" ole vaan turistien outo halu päästä haistelmaan sikäläistä viemäriä. Kysynnän laki.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Päivän paras! Mistä teitä oiken sikiää...? Alanya on Turkin etelä rajaa.

     Kyllä Turkin etelärajalla on Syyria. Sinä taidat olla joku Alanyan suomalainen, tietotasosi on sitä luokkaa.


   • Niin totta. Turkkiin matkustavilla on kädet veressä.

    • Siemennesteessä ne kädet on .
     Ainakin legginssilortoilla .


    • Anonyymi kirjoitti:

     Siemennesteessä ne kädet on .
     Ainakin legginssilortoilla .

     Ja ala-astekommentteja heittelevillä runggareilla.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ja ala-astekommentteja heittelevillä runggareilla.

     Matkatoimistoille on kannattavaa myydä Turkin matkoja .
     Turkissa kaikki palvelut ovat edullisempia , kuin esim. Kanarialla .
     Matkanjärjestäjälle käteen jäävä raha on suurempi Turkin-matkoista.

     "Raggareista en tiedä mitään ".


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ja ala-astekommentteja heittelevillä runggareilla.

     Eihän Alanyassa mitään muutakaan käy , vaikka
     legginssilortot tuskin runggailevat Alanyan matkoillan.


   • Turkki tuskin on koskaan houkutellut luokseen sitä parasta a-ryhmää, joten moraaliset velvoitteet ei myöskään innosta tätä ryhmää. Matkatoimistot roudaa moukkia Turkkiin niin kauan kuin sieltä irtoaa rahaa. Matkatoimistoilla on yllättävän paljon vastuuta koska nämä ihmiset todella tarvitsevat pakettimatkoja edelleen, joten matkatoimistojen moraalisena velvoitteena olisi löytää toinen moukkaparatiisi jolla on jonkinasteista kunnioitusta ihmisiä kohtaan riippumatta uskonnollisista tai rodullisita taustoista. Turkkia rahoittavat ihmiset jotka olisi yhtä hyvin voineet rahoittaa ja tukea natseja 1940-luvulla. Näissä diktaattoreissa on todella paljon samaa,

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10110
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    222
    4463
   3. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    123
    4042
   4. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    158
    3288
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1996