Paljonko eläke nousee v. 2020?

Anonyymi

Rinteen vappusatanen alle 1400€/kk tienaaville olikin harhautus. Sen sijaan ALLE tuhannen euron eläkkeet saavat 50€ korotuksen. Tietääkö kukaan, minkälainen porrastus tuossa on välillä 784,52 (takuueläke) - 999,99€ (kansaneläke + työeläke). Meneekö porrastus niin, että hyvin lähellä tuhatta euroa oleva kokonaiseläke ei saa kuin muutaman sentin ja pelkällä takuueläkkeellä saa tuon 50€. Muut jotakin siltä väliltä??

3

124

  Vastaukset

  • Ei oo portaita. Maaginen 1000 ekeä yläraja. 1001 niin olet out korotuksista.
   300 000 alle tonnin saavan eläke nousee 50 eurolla.
   Noita 100 000 takuueläkeläistä ja lopt 200 000 pienellä työeläkkeellä.
   Kansaneläkekorotus tais olla 31 ekeä vuoden alusta.

  • Ei vielä voi perustellusti väittää, että olisi mikään harhautus. Alun alkujaankin oli homma tarkoitus hoitaa useamman vuoden ohjelmalla, eikä heti seuraavassa vuodenvaihteessa mistään taloudenhoidosta piittaamatta.

   "Erityisesti lupaan, että SDP tulee parantamaan pienillä eläkkeillä kituuttavien ihmisten, Suomen rakentajien toimeentuloa. Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, lupaan keventää esimerkiksi lääkkeiden ja asiakasmaksujen alennuksilla kustannuksia ja lupaan, että SDP korjaa eläkkeensaajien verotuksessa suhteessa samojen tulojen palkansaajiin olevat epäkohdat." https://sdp.fi/fi/blog/puheenjohtaja-rinteen-vappupuhe/

   Pitkäaikatyötön

  • Joulukuun alussa näkee Kelan sivulta kun kirjautuu omalle sivulle eläkkeet ja asumistuki määrät ja eläkeyhtiön sivuilta työeläkkeen määrä..Eli vajaan 2kk kuluttua.
   Hyvää joulun odottelua kaikille!

  SEISKA.FI

  • Nyt puhuu 1990-luvun kohukaunotar Marjut Lyra pahoinpitelystä: Olin menossa hakkaamaan vasaralla tauluja seinään, en ystävääni!
  • Nämä kaikki ulosotto vei Jari-Matti Latvalalta verosotkun takia: talo, mökki, luksusauto…
  • Viiniä ja auringonpaistetta! Cheek ja pokerimiljonääri Jens Kyllönen sähköveneilivät daameineen Helsingissä - paparazzikuvat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2189
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1881