Ammattipätevyys

Anonyymi

Tietääkö kukaan miten juttu menee kun kävin nyt neljä ammattipätevyyspäivää ja yksi on suoritettu 2017 ja jos nyt rekisteröin ammattipätevyyden niin alkaako se tuon 17 vuoden mukaan?
Ilmeisesti kannattaa käydä tuo yksi päivä vielä ennen rekisteröintiä?

4

<50

Vastaukset

 • Niin kuten täältä netin ihmeellisestä maailmasta selviää ja vielä helposti kaikki asiat helposti ihan virallisilta sivuilta.
  Jos olet suorittanut 1 koulutuspäivän 2017 ja olet nyt suorittanut 4 päivää niin miksi haluat suorittaa vielä yhden ylimääräisen päivän? Taidat olla taas sellainen trolli jolla on vaippa täynnä kakkaa ja haluaa pilata hyvät keskustelufoorumit. Koska kuljettajat ovat fiksua porukkaa ja osaavat omaa työtänsä koskevat asiat ulkoa vaikka unissaan sillä ovat alalla kutsumuksesta ei palkan takia. Näin on muuten työssä sairaanhoitajatkin eli iso yläfemma meille kaikille arjen ahertajille perusammateissa toimiville jotka pitävät koko Suomen pystyssä. Tämän takia kukaan ei ole kommentoinut tätä viestiketjua ennen minua. Ja hyvä niin . Asiattomuuksia ei pidä kommentoida.

  • Et osaa laskea 1+4 = 5 niin ei edellinen kirjoittaja tarvitse mitään ylimääräistä päivää eikä hän sellaisesta edes kirjoittanut.. pätevyyden jatko alkaa siitä kun kortti on myönnetty edellisen kerran ja voimassa olo päättyy.
   Eli ei se ala 2017 vuonna vaan ihan vuonna 2019 . Ei voi olla kukaan näin kuutamolla ???????
   nimimerkki RalfGoDuuni


 • Perus trollin perinteinen aloitus: hei... tietääkö kukaan miten juttu menee...... niin normaali älykkyysosamäärällä varustettu ihminen tajuaa jo heti alkuvaiheessa ,että kyseessä on trolli tuo per..ele netissä. Miksi kysyä asiaa keskustelupalstalla ,kun ilmi selvästi osaa käyttää tietokonetta sujuvasti eli kyseessä on ihan perus haistattelu kaikille kuljetusalan ammattilaisille.Vastauksethan löytyy helposti virallisilta sivuilta. Mitä koulutuspäiviin tulee niin aivan turhaa kiukutella täällä,koska se mikä on EU lainsäädännössä säädetty pätee myös Suomessa ja sitä kuuluu kaikkien alalla toimivien noudattaa. Ei kannata ryhtyä marttyyriksi on monen monta alaa jossa pitää kerrata asioita säännöllisin määräajoin yleensä 5 vuoden välein.95 % kuljettajista suorittaa koulutuspäivät ihan rutiinihommina ja alaan kuuluvana asiana . Lisäksi kun huomioi ,että työnantajan kuuluu maksaa koulutus niin mikä siinä istuessa mukavasti oppitunnilla.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  101
  3941
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1999
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  27
  1849
 4. Otin vastaan osa-aika töitä kaupasta

  Huomasin että suomen anteliaan sosiaaliturvan ansiosta tienään 5 päivänä viikossa 3 työtuntia tekemällä saman verran kuin 5 päivänä 8 tuntia päivässä
  Maailman menoa
  18
  581