Aihe

LP takaisin

Anonyymi

14

86

  Vastaukset

  • Raskas liikenne on nyt villilänsi todella vaarallista, kännissä ajellaan.

   • Ei ammattikuskit tuolla sähellä.Kyllä nuo pikkukoslat vetää tilanteita.Miks suomessa lakkautetaan liikennevalvonta kun muualla se lisää turvallisuutta ja lisätään,kortit hyllylle ja auto valtiolle,autokouluun uudestaan söhlääjät ylinop.vaarallista sitä näkee liikaa,rekat taas rajoitin,pelkään talvisin pääseekö korkeille mäelle monesti.Kyllä heitä rangaistiin.Rajotin näissä huonoissa talvi,jää olosuhteissa .Minusta nuo rekkaratsiat saisi lopettaa .Rajoilla punnitaan,tarkastetaan.Enempi pikkukoslille kyyläystä.Siellä ajaa päihteissä ihmiset.Lisääntyy koko ajan,puhallustestit,normaaliliik.valvonta.LP takaisin..Arvostan ammatikseen tiellä työtääntekeviä olette tärkeitä.Jaksakaa.Voimia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ammattikuskit tuolla sähellä.Kyllä nuo pikkukoslat vetää tilanteita.Miks suomessa lakkautetaan liikennevalvonta kun muualla se lisää turvallisuutta ja lisätään,kortit hyllylle ja auto valtiolle,autokouluun uudestaan söhlääjät ylinop.vaarallista sitä näkee liikaa,rekat taas rajoitin,pelkään talvisin pääseekö korkeille mäelle monesti.Kyllä heitä rangaistiin.Rajotin näissä huonoissa talvi,jää olosuhteissa .Minusta nuo rekkaratsiat saisi lopettaa .Rajoilla punnitaan,tarkastetaan.Enempi pikkukoslille kyyläystä.Siellä ajaa päihteissä ihmiset.Lisääntyy koko ajan,puhallustestit,normaaliliik.valvonta.LP takaisin..Arvostan ammatikseen tiellä työtääntekeviä olette tärkeitä.Jaksakaa.Voimia.

    Voi tsiisus. Lähes 40 vuotta raskaankaluston korjaamolla sain seurata millaisia raskaankaluston pommeja teillämme liikkuu. Oli rungoltaan lähes katkenneita kuorma-autoja, jarruttomia peräkärryjä, irtoamispisteessä olevia vetokitoja, vääntyneitä kärryjen vetoaisoja, täysin sileitä renkaita, itse paikattua hydraulinosturin letkuja, läpiruostuneita soralavoja jne..
    Ja näiden valvonta pitäisi lopettaa, tai siirtää pelkästään rajoille??!!
    Kun ei kuljetusalasta ole mitään kokemusta, eikä ymmärrystä, niin eiköhän silloin kanttaisia vaan pitää "nerokkaat" mielipiteet vaan omana tietonaan.


  • Liikkuvaa Poliisia tuskin saadaan takaisin.

   Poliisi voisi mielestäni ulkoistaa nopeusvalvonnan. Eli hankkia tämän valvonnan ostopalveluna vaikka Parkki Pate :lta tms. hyvämaineiselta yhtiöltä ja antaa heille sakotusoikeuden.

   • Sakkorangaistusten määräämisoikeus on vain viranomaisilla. Mikään Parkki Pate tai vastaava ri voi rangaistuksia jakaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sakkorangaistusten määräämisoikeus on vain viranomaisilla. Mikään Parkki Pate tai vastaava ri voi rangaistuksia jakaa.

    Tuohan on asia josta voidaan sopia. Jos ei laki jousta niin joustetaan niin, että tehdään parkki patesta viranomainen.

    Mielellään provikkapalkalla niin saadaan asiat kuntoon.


   • Poliisi havaitsi ikävän ja vaarallisen ilmiön Kainuussa – kuljetusyritykset varoittelevat toisiaan viranomaisvalvonnasta


  • olin 30 vuotta yrittäjä autoilija taksi ja raskasliikenne miks lp täyty lakkauttaa pojat ties miten toimia jos oli puutteita kuormassa tai autossa olin joskus 1 v lpssä moottoripyörä poliisina joten ehkä on kokemusta ei normi konsta voi tietää miten paljon ammattiautoiluun tarttee olla itse tienpäällä ja korjaustoiminnassa kirjoissa ja kansissa ei kokemus ole että lp takaisin tien päälle ja juoppo konstat eri ruotuun

   • No sinä et poliisina ainakaan ollu se, joka osaa kirjoittaa. Vaikea kuvitella, että olisit tuolla kirjoitustaidolla päässyt edes poliisikouluun, saati valmistunut sieltä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No sinä et poliisina ainakaan ollu se, joka osaa kirjoittaa. Vaikea kuvitella, että olisit tuolla kirjoitustaidolla päässyt edes poliisikouluun, saati valmistunut sieltä.

    suhteilla ja puhumallahan sen läpäisi silloin


  • Minä BMW M5:n Omistajana, ja sen omistaja- ajajana vaadin, että kaikki liikennesäännöt pois suomen maanteiltä. Eli siis viidakon lait suomen liikkenteeseenkin näin itseppäisyyspäivän aattona heti nyt!

   Ps. Se paljon veroja valtiolle auto-ostoksissaan maksava, ja sitä kautta SOS: PUM. elättejä maksava BMW king!
   Olen kovin!

   • Ihan varmasti olet! Ei epäilystäkään! Hiihdä nyt edes sen valtion maksaman kämppäsi ympäri tulevana talvena, ja tule sitten sen jälkeen selittämään niitä olematomia saavutuksiasi.....


   • Liikkuva polliisi perustettiin pimeän viinaksien kaupistelijoiden takia, ei taida olla ennää nykypäivää!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5427
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   48
   4222
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3020
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   46
   2075