Loma sauna intissä

Anonyymi

Kun mä olin armeijassa. Jostain levis tieto että mä olin homo. Joku oli vaan kertonut että mä haluun olla Botton. Jonkun leirin jälkeen päästiin lomalle. Kaikki oli olleet pitkään kiinni ja nyt odottivat vaan pääsyä tyttöystävän luokse. Silloin oli sellainen tapa jos itse alikessu ei päässyt lomalle niin se teetti kaikkea hölmöä. Se ties että kaikki tottelee ettei vaan lomalle lähtö siirry.
Ekana piti käydä saunassa. Äkisti se alikessu. Se jolla oli härskit jutut ja homo vitsit, se joka ei päässyt lomalle. Sano että kaikkien pitää puristaa mua pakarasta. Mä oli kuulemma toivonut sit. Se näytti itse esimerkkiä. Sitten sen kaksi kaveria. Kaveri oli ihan hölmistynyt kun kaikki vaan totteli ja puristeli mua.

1

1332

  Vastaukset

  • Mun piti sitten sanoa siinä muiden edessä miten se puristelu meni. Kehuin, tuntu hyvältä. Mä olen odottanut niin kauan. Sain sanottua, ihan niin kuin intissä oli tapana. Se alikessu, se ei vaan osannut lopettaa mitään. Ei edes juoksemista ennen kuin se on törmää seinään. Me käytiin uudestaan suihkussa. Sit se käski mut siihen lauteitten eteen. Mun piti nojata lauteisiin ja muiden piti työntää muna mun reisien väliin. Anus piti jättää rauhaan. Se näytti mallia. Käski muiden runkata, ajatella tyttöystäviä ja seurata muiden suoritusta. Alikessulla oli pitkä muna. Se kun työnty mun reisien väliin niin terska tökki mun kiveksiä. Se kaverit seuras mallia. Oli vitun ihan outo olo. Aliskessun silmät vaan loisti. Kaverit työkki ja siirty sitten lauteille. Kun kaikki oli lauteilla se käski mun runkata siinä kaikkien katsellessa. Multa lensi ihan hyvässä kaaressa. Mielessä häivähti ylpeyden tunne.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   85
   3528