Turkin loma-asunnon arvo romahti

Anonyymi

No nyt se pahin pelko toteutui. Onhan se Turkki ollut aina epävakaa ja iso riski on ollut sijoittaa rahojaan muslimimaahan. EU n jäsentä ei Turkista tule koskaan, se on nyt varmaa tämän diktaattori Erdoganin takia. Kusipäisyydessäni panin eläkerahat pikku poteroon ja nyt siitä on vaikea päästä eroon. Muutenkin pelottaa lähteä taas talvea sinne viettämään, koska nyt ne kurdien terrori iskut alkavat Turkin maaperällä....se on satavarmaa!

13

311

  Vastaukset

  • Sikäli ei ole hätää ainakaan toistaiseksi, että Erdogan hyvin mielellään halajaa maahansa eurooppalaisia, koska kuvittelee maansa sijaitsevankin Euroopassa. EU:n päättäjät ja isot maat toki mielellään laajentaisivat unionia ihan vain voidakseen paremmin kilpailla Kiinan ja USA:n kanssa maailman markkinoilla, mutta tuskin Turkkia koskaan kelpuutetaan joukkoon.

   Huonoja kokemuksia on jo nyt tarpeeksi Itä-Euroopasta tulleista jäsenmaista, jotka ottavat auliisti vastaan EU:lta saamansa rahat, mutta vähät välittävät EU:n tuomista velvoitteista ja demokratian tilasta maissaan. Puola ja Unkari ovat hyviä esimerkkejä maista, joita ei olisi koskaan pitänyt hyväksyä jäseniksi.

   Suomessa ei ollut yhtään itäeurooppalaista kerjäläistä ennen vuotta 2007, jolloin Romania erehdyksessä otettiin EU:hun.

   Turkin epävakaus ja arvaamattomuus saattaa jatkua kauemmin kuin sinulla on ikävuosia edessäsi. Pommeja on räjähdellyt Istanbulissa jo aikaisemminkin, eikä niiden määrä ole vähenemässä.

  • HÖPÖ HÖPÖ

   • Asiaa - höpöhöpö koko alotus. Mihinkään maahan turistit ei hallitsiaa ole valinneet.
    Maan kasalaisia varten maat on,me menemme sinne lomalle ja toivottavasti osaamme käyttäytyä. Enkä ole huomannut mitään hintojen laskua alanyankaan hintatasossa asunnoissa (Suomessa tosin jopa 12% monilla paikkakunnilla laskenut asuntojen hinnat viimeisen vuoden aikana)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Asiaa - höpöhöpö koko alotus. Mihinkään maahan turistit ei hallitsiaa ole valinneet.
    Maan kasalaisia varten maat on,me menemme sinne lomalle ja toivottavasti osaamme käyttäytyä. Enkä ole huomannut mitään hintojen laskua alanyankaan hintatasossa asunnoissa (Suomessa tosin jopa 12% monilla paikkakunnilla laskenut asuntojen hinnat viimeisen vuoden aikana)

    NIIN, jossain outokummussa Suomessa saat ilmaseksi antaa asunnon että kelpaa kenellekkään. Jos myynti alanyasta kiinnostaa voin ostaa siotusmielessä


  • Alanyassa on AINA myyty turisteille asuntoja reiluun ylihintaan. Eipä ole asunnonostajia kiinnostanut selvittää asuntojen todellisia markkinahintoja. Tyhmyydestä sakotetaan.

   • Kun asunnon hintapyyntö on euroissa valtiossa jonka valuutta on Turkin liira, niin siitä pitää jo tajuta että huijaus on kyseessä.


   • Puhuitko nyt itsestäsi - tyhmyydestä sakotetaan. Ihan vaan mielenkiinnosta paljonko ?


  • Myy se äkkiä syyrialaisille turvapaikanhakijoille Turkissa. Saatat vielä saada siitä jotain takaisin.

   • Miksi pitäisi myydä vaikka ei ole myytävänä tai ei ole edes myyntihaluja? Käyttöarvo on edelleen sama kuin aikanaan ostettaessa ja niin on tästä eteenkin päin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi pitäisi myydä vaikka ei ole myytävänä tai ei ole edes myyntihaluja? Käyttöarvo on edelleen sama kuin aikanaan ostettaessa ja niin on tästä eteenkin päin.

    Ei taatusti ole myyntihaluja tässä vaiheessa enää .
    Ei minullakaan olisi , kun ostajaa ei löydä mistään , eikä millään hinnalla .
    Oletko miettinyt paljonko maksoit ilmaa ostaessasi asunnon
    , josta on vaikeaa päästä eroon .
    Niin kauan , kuin Detur lentää sinulla on kuitenkin kyyti loma-asunnollesi
    , noin pienenä lohdutuksena .
    Naapurisi matkustavat lomillaan Kanarialle , Thaimaahan , Aurinkorannikolle .
    Sen sijaan sinä matkustat ,- jos lentoja vielä on - Alanyaan lohduttamaan
    kalvavaa mieltäsi .
    Älä myönnä virhettäsi , älä myönnä .


  • Ei siellä mitään ihmeellisempää ole. Tilanne on ohi ja muutenkaan Turkin puolella ei ole ollut mitään levottomuuksia.
   Kiinteistöjen arvot vaihtelevat, mutta hinnat tasoittuvat aikanaan. Kysyntää asunnoista on aina.

  • En ostanut sijoitusasuntoa vaan asunnon itselleni omaan käyttöön. 7 vuotta olen asuntoa säännöllisesti käyttänyt eikä ole ollut halua edes vuokrata. Ihme vouhotusta jatkuvasti siitä kuinka asuntoa ei saa myytyä! Aloittaja on huono trolli!

   • No eipä se ole sitten sinun huolesi, saatko myytyä ja mihin hintaan? Perikunnan huoleksi ja murheeksi jää aikanaan....


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2613