ILOUUTINEN

Anonyymi

Melkein 30v norjalaisia douppareita suojellut ja suomalaisia metsästänyt Lahden 2001 I. MENGELE joutuu eläkkeelle!

4

<50

Vastaukset

 • Inggard Lereiminhän tiedetään hymyilleen kuin Naantalin aurinko, kun Jari Isometsän lavastettu käry selvisi, ja myöskin väitteen mukaan rehvastelleen humalassa ruotsalaiselle toimittajalle saavuttaneensa vihdoin tavoitteensa käräyttää Myllylän Mika ja muut karpaasit keinolla millä hyvänsä pois norjalaisten tieltä!

  Kyrön pyyntöä suorittaa etsintä kaikkien urheilijoiden majoitustiloissa ja ennenkaikkea Albumilin testaus, ei haluttu suorittaa.

  2002 Suomalaiset Lahdessa käräyttänyt Inggard Lereim tilasi kisakylän apteekkiin 72 litraa plasmanlaajentajaa, joka hävisi kummallisesti lääkevarastosta. Kun epo testi saatiin aikaiseksi, Dählie ja kumppanit lopettivat, vaikka uudet menetelmät oli jo olemassa.

  Jälkikäteen tutkittuna ainakin 50% Lahden 2001 MM-hiihtojen hiihtomitalisteista oli dopingin suurkuluttajia ja verensä irstaita manipuloijia. Tässä ei ole mukana suomalaiset vääryydellä ja rikoksella käräytetyt HES-liuosta käyttäneet salaliiton ja oikeusmurhan uhrit.

 • Lereim on symboli Norjan Doping-valvonnan ja antidopingtyön laiminlyönnille.

 • Toivottavasti Lereim kirjoittaa ja uskaltaa julkaista muistelmansa.

  On toki ymmärrettävää, että kovat vaitiolovelvollisuussanktiot estävät aivan kaiken totuuden kertomisen. Suomen veronmaksajilla on kuitenkin oikeus tietää tausta kalliille dopingoikeudenkäynti pelleilylle.

  • Ehei, päin vastoin. Johaugin käryä ollaan muuntamassa suomalaiseksi valemedia uutiseksi. Tereselle ollaan muovailemassa kansallissankarin palkintoa.

   Turska ei pasko omaan pesäänsä.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3380
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  90
  3036
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  61
  819
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  18
  693
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  35
  609