ILOUUTINEN

Anonyymi

Melkein 30v norjalaisia douppareita suojellut ja suomalaisia metsästänyt Lahden 2001 I. MENGELE joutuu eläkkeelle!

4

<50

Vastaukset

 • Inggard Lereiminhän tiedetään hymyilleen kuin Naantalin aurinko, kun Jari Isometsän lavastettu käry selvisi, ja myöskin väitteen mukaan rehvastelleen humalassa ruotsalaiselle toimittajalle saavuttaneensa vihdoin tavoitteensa käräyttää Myllylän Mika ja muut karpaasit keinolla millä hyvänsä pois norjalaisten tieltä!

  Kyrön pyyntöä suorittaa etsintä kaikkien urheilijoiden majoitustiloissa ja ennenkaikkea Albumilin testaus, ei haluttu suorittaa.

  2002 Suomalaiset Lahdessa käräyttänyt Inggard Lereim tilasi kisakylän apteekkiin 72 litraa plasmanlaajentajaa, joka hävisi kummallisesti lääkevarastosta. Kun epo testi saatiin aikaiseksi, Dählie ja kumppanit lopettivat, vaikka uudet menetelmät oli jo olemassa.

  Jälkikäteen tutkittuna ainakin 50% Lahden 2001 MM-hiihtojen hiihtomitalisteista oli dopingin suurkuluttajia ja verensä irstaita manipuloijia. Tässä ei ole mukana suomalaiset vääryydellä ja rikoksella käräytetyt HES-liuosta käyttäneet salaliiton ja oikeusmurhan uhrit.

 • Lereim on symboli Norjan Doping-valvonnan ja antidopingtyön laiminlyönnille.

 • Toivottavasti Lereim kirjoittaa ja uskaltaa julkaista muistelmansa.

  On toki ymmärrettävää, että kovat vaitiolovelvollisuussanktiot estävät aivan kaiken totuuden kertomisen. Suomen veronmaksajilla on kuitenkin oikeus tietää tausta kalliille dopingoikeudenkäynti pelleilylle.

  • Ehei, päin vastoin. Johaugin käryä ollaan muuntamassa suomalaiseksi valemedia uutiseksi. Tereselle ollaan muovailemassa kansallissankarin palkintoa.

   Turska ei pasko omaan pesäänsä.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.