Mäkimattila heitti hervottoman homoherjan?

Anonyymi

Lipsahdin jossain Itä-Suomessa olevan Naapurinvaara-nimisen tanssipaikan nettisivuille. Edellisillan tanssien uutisen lopussa oli ennakoitu Mäkimattilan keikkaa 19.10 Naapurinvaaralla. Jos tuo on totta, niin eiköhän iltapäivälehdet tai muut mielensäpahoittajat kohta ala tapausta repostella.

Jutusta pätkä alla:

"Jännityksellä odotamme, että kertooko Kyösti Mäkimattila saman jutun yleisön edessä kuin toissalauantaina Kukonhiekassa Saarijärvellä.

Jos ei kerro, niin kerrotaan se tässä.

Keskisuomalaisessa oli ollut ilmoitus, jonka mukaan kaksi H-miestä etsii vastaavaa, toista kahden H-miehen parivaljakkoa. Etsivät siksi, että haluavat perustaa Keski-Suomeen 4H-kerhon.”

2

<50

  Vastaukset

  • Hyvä heitto. Kuulin paikalla olleilta tästä. Naapurivaara on jossain Kajaanissa tai sielläpäin.

  • Jutut on mitä on, saisi tämä herra paneutua lauluunsa enemmän vitsien sijaan. Aika epävireistä shaibaa laulaa hän. Jonkun mielestä komea ulkomuoto ei oikein kanna jos varsinainen ammatti hoidetaan vasemmalla kädellä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Luistelukaunotar Kiira Korpi hyvästeli Suomen tanssien rullaluistimilla enkelin lailla: &quot;Olen niin kiitollinen&quot; - katso myös mökkeilykuva!
  • Romugrilli: ”Lauri Tähkä – yritystä laulaa, mutta on se aika toivotonta” – Romutransu Markus Kuotesaho lyttää suomalaiset supertähdet!
  • Vieläkö tunnistaisit 46-vuotiaan ex-pornotähti Jenna Jamesonin? Tältä hän näyttää nykyisin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   219
   6725
  2. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   136
   4092
  3. Koronavirustartuntojen määrä pomppasi - 41 uutta tartuntaa. Toinen aalto on nyt kiistämätön fakta

   Suomessa on todettu vuorokauden aikana 41 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tartuntoja on nyt yhteensä 7 683. https
   Maailman menoa
   110
   3818
  4. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   338
   3111
  5. Niko Ranta-ahon kieroutunut moraalikäsitys

   Aivan älytöntä settiä Ilta-Sanomien haastattelussa. Ranta-aholta puuttuu näköjään minkäänlainen inhimillisyys ja ymmärrys omasta vastuusta. "Se on sa
   68
   2341