Telttasaunan säilytys

Anonyymi

Kuinka hankala tuollainen telttasauna on säilyttää. Se pitää varmaan kuivatella käytön jälkeen ettei homehdu paketissa ollessaan.
Kokemuksia, kertokaa olkaat hyvä!

6

<50

Vastaukset

 • Näkemyksiä tästä palstan aktivoinnista kertokaa olkaa hyvä

  • Aika turhia s-kiukaan mainostaja käy joka tapauksessa nostamassa omia avauksiaan listan kärkeen kertomalla kuinka kilpailijoiden kiukailla palaa sauna tms. suositellen ostamaan hänen kiukaansa


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aika turhia s-kiukaan mainostaja käy joka tapauksessa nostamassa omia avauksiaan listan kärkeen kertomalla kuinka kilpailijoiden kiukailla palaa sauna tms. suositellen ostamaan hänen kiukaansa

   Miten liittyy telttasaunan kuivaamiseen?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miten liittyy telttasaunan kuivaamiseen?

   Se oli vastaus viestiketjussa esitettyyn kysymykseen avauksessa jonka kirjoittaja vastaa jo avauksessa itse esittämäänsä kysymykseen (paskan jauhamista palstan aktivoimiseksi). Miten mikäkin mihinkin liittyy se näyttää olevan luotsillekkin mysteeri kun poistelee taas vuosia vanhoja avauksia?


 • Minulla on ollut erämökillä telttasauna käytössä. Löylyissä ei mitään vikaa. Jos lämpöset kesäkelit niin pakettiin , syksyllä on antanut kuivahtaa tallissa.
  Sen verran tunsin homman vaikeaksi, että tein perävaunun päälle saunan. Huonommat löylyt mutta helpompi muuten. Telttasauna on tallella kaiken varalta.

 • Ei pidä, paketoit märkänä ja mieluiten säilytykseen tiiviiseen muovipussiin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.