Aihe

Miksi ei uusia asukkaita taloon?

Anonyymi

Mielestäni aika outoa tällä kaudella, että tuotanto päätti ettei ota lainkaan uusia tyyppejä taloon. Kyllähän se nyt vähän "tuulettaisi ilmaa" ja virkistäisi kuvioita.
Esim. joku muslimi taloon. Tulisi keskusteluja Villen kanssa. Ja pari uutta naista nyt viimeistään sinne. Jotenkin väsynyttä toimintaa tuotannolta.

BB:n pituus voisi olla esim. 4-6 kk. ja väki vaihtuisi/uudistuisi tiuhemmin

15

<50

  Vastaukset

  • Mulla parempi idea.
   Eipäs kun sama väki olisi talossa pitkään ja vasta viimesillä parilla viikolla alkaisi häädöt.

   • Ihan hyvä idea tuokin. Muistaakseni Saksan BB:ssä taisi olla joskus jopa koko vuoden mittainen kausi. (Tuotanto oli varmaan DDR:stä kotoisin) :) Se jäi yhteen kauteen.

    Varmaan monikin maailman vanki vaihtaisi vankilansa ja tuomionsa yhteen vuoteen BB-talossa. On se nyt kumma jos ei yhtä vuotta ihminen BB-talossa kestäisi. No tulisi liian kalliiksi kai täällä, kun se palkintokin pitäis olla se 500 000 - miljoona varmaan silloin.


  • Luuseriäijät äänestää kaikki naiset talosta pois.

   • Niin äänestääkin naiset ulos ja syystä. Naiset eivät osaa pelata tätä peliä, tekevät aivan aloittelijan mokia ja sitten syytetään miehiä. Terv. Nainen -60.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin äänestääkin naiset ulos ja syystä. Naiset eivät osaa pelata tätä peliä, tekevät aivan aloittelijan mokia ja sitten syytetään miehiä. Terv. Nainen -60.

    NAISTEN EI PITÄISI ÄÄNESTÄÄ NAISIA!


  • BB:n tuotantohan voi muuttaa sääntöjä ja ottaa nyt Maisan taloon, eikö?

   • Ei kiitos Maisaa, aivojen paikalla alapää, menetti siksi miehensä viimeksi.


  • Ei kiitos mitään uusia asukkaita kesken kauden, eihän se ole reilua niitä kohtaan jotka ovat siellä alusta asti olleet.

   Tosin jos jotain jännitystä halutaan niin miksi ei voitaisi tehdä niin että repäistään vaan joku random tyyppi ilman mitään castingia taloon vaikka viikon ajaksi ja sitten poistetaan talosta. Uskotellaan talon vakituisille asukkaille että hän tulee olemaan yksi asukas siinä missä muutkin mutta onkin vale-asukas joka poistetaan talosta viikon kuluessa. Vai olisko tuo liian vaarallista ottaa joku random taloon ilman mitään ennakkohaastatteluita ja tiukkaa seulomista? Toisaalta voi niissä haastatteluissakin valehdella ettei ole mitään mielenterveysongelmia eikä lääkityksiä niihin.

   KilttiMies89

  • Johanna Tukiainen taloon. :D

  • Joku nainen vois kyllä tulla taloon? Voishan se olla joku jo häädetyistäkin? Evis tai Tupu?

   • Jos Eevis tai Tupu tulisi takaisin taloon, se olisi sama kuin kaadettaisiin kerran jo kustu olut takaisin tölkkiin uudelleen juotavaksi. :) Uusia naisia mieluummin.

    Se on varmaan totta, että tuotanto päätti 5 vuoden tauon jälkeen lähteä varovasti liikkeelle ja katsoa ensin, että vieläkö BB:n suosio kantaa. Siksi päätettiin säästösyistä olla ottamatta uusia asukkaita taloon. Ensi kausi luultavasti tulee ja silloin varmaan asukitkin taas vaihtuvat välillä.


  • Tiesittekö, ajattelitteko että nämä bb talon asukkaiden ja tilojen ja koko ohjelman ylläpidosta tulee kustannuksia? Tuotto ei sitten ehkä ole yhtä hyvä.

  • Joku aiemmilta kausilta tuttu viihdyttävä tyyppi vaikka viikoksi, pariksi sekoittamaan pakkaa.

  • Tämä on Big Brother! Perus-Anaali, palaa takaisin BB-taloon. Aikaa viisi minuuttia

  • Kaki tai Einari taloon pariksi viikoksi. :)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11370
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5613
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3934
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3298
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1929