Vasemmalla kädellä vedetty kausi

Anonyymi

Jotenkin tuntuu, että tuotannolta puuttuu intohimoa ja paloa, tai rahaa...en tiedä. Ei haluta/voida ihan oikeasti satsata, että tulisi draamaa (koska ei tule uusia taloon yms.) Annetaan mennä nyt vapaalla pudotuksella loppuun asti.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Useimpien tehtävien viihdearvo pyöreä nolla. Pelkkiä miehiä tuotannossa???

    • Anonyymi

      Sama asia on näkivissä kaikkialla. Kaikki pitää saada halvalla ja voittojen täytyy olla suuria, että omistajat ovat tyytyväisiä. Tämä meneillään oleva kausi on koko suomen kautta-aikain surkeinta katsottavaa. Mulla näkyy ruutu enkä juurikaan ole viitsinyt sieltä big brotheria katsonut, on se niin kovin tylsää touhua. Siitä olen kanssasi eri mieltä, että taloon astuisi uusia asukkaita. Aiemmilta kausilta nähty uusien asukkaiden taloon astuminen on minun mielestäni olleet epäonnistuneita.

    • Anonyymi

      Tämä on kautta aikain huonoin BB-kausi mitä on ollut. Surkeudesta selittyy ennen kaikkea se että taloon on valittu sellaista pohjasakkaa ettei mitään mielenkiintoista voikaan tapahtua. Ja tuotannosta näkyy hyvin millaisia asukkaita valitaan. Homoja ja perverssejä, kaiken maailman kummajaisia muun sukupuolisuuksiensa kanssa. Onkohan tämä jokin Setan uusi villitys saada itseään ja kaltaisiaan esille enemmän.


      Vain Ville ja aikaisemmin pudonnut Timo ovat ainoat joille soisi voiton. Ja he ovat ainoat normaalit ja järkevät ihmiset talossa. Harmi vain että Timo tippui niin aikaisin.

      Surkeudesta selittää myös ohjelman juontajien yletön hehkutus ohjelman loistavuudesta. Milloin on maailman suosituinta realityä, milloin taas huippujännittävää ja milloin erittäin mielenkiintoista. Kaikesta mitä talossa tapahtuu, täytyy piirtää kuva siitä että on todella mielenkiintoista ja jännittävää vaikka joku olisi keittiössä syömässä, siitä väännetään hyvin mielenkiintoista. Tämä juontajien hehkutus ohjelman loistavuudesta on ihan järjestelmällistä ja tietoista jolla saadaan katsojat koukuttuneeksi ohjelmasta. Jokaisen koostelähetyksen alussa ohjelmaa pitää ylistää ja mainita mitä kaikkea jännittävää talossa on tapahtunut.

      "Nyt Ville tuossa käveli Helmerin ohi ja katsoi häntä arveluttavasti ja arvoituksellisesti. Hui, miten jännittävää ja katsotaan mitä tästä kehkeytyy... Kyllä on mahtavaa draamaa ja mahtava tämä koko kausi tuossa talossa."

      • Anonyymi

        Hehkutus on täysin taktista. Kaikkea tv-viihdettä hehkutetaan näin. Se mitä omin silmin ohjelmassa näemme, on ihan eri asia. Hehkutuksella koetetaan vaan sanoisinko, epätoivoisesti manipuloida katsojia kiinnostumaan talon tapahtumista. Mutta, aito jännittävyys ja mielenkiintoisuus yms. Sehän on jotain ihan muuta. Sitä nämä tämän kauden, talossa nysväävät, tuotannon ohjaamat asukit eivät pysty tarjoamaaan. Varmasti kaikkein kiinteämmin ohjelmaa seuraa vain, asukkaiden sukulaiset ja ystävät ja ihan erilaisella mielenkiinnolla kuin muut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe