Vasemmalla kädellä vedetty kausi

Anonyymi

Jotenkin tuntuu, että tuotannolta puuttuu intohimoa ja paloa, tai rahaa...en tiedä. Ei haluta/voida ihan oikeasti satsata, että tulisi draamaa (koska ei tule uusia taloon yms.) Annetaan mennä nyt vapaalla pudotuksella loppuun asti.

4

<50

Vastaukset

 • Useimpien tehtävien viihdearvo pyöreä nolla. Pelkkiä miehiä tuotannossa???

 • Sama asia on näkivissä kaikkialla. Kaikki pitää saada halvalla ja voittojen täytyy olla suuria, että omistajat ovat tyytyväisiä. Tämä meneillään oleva kausi on koko suomen kautta-aikain surkeinta katsottavaa. Mulla näkyy ruutu+ enkä juurikaan ole viitsinyt sieltä big brotheria katsonut, on se niin kovin tylsää touhua. Siitä olen kanssasi eri mieltä, että taloon astuisi uusia asukkaita. Aiemmilta kausilta nähty uusien asukkaiden taloon astuminen on minun mielestäni olleet epäonnistuneita.

 • Tämä on kautta aikain huonoin BB-kausi mitä on ollut. Surkeudesta selittyy ennen kaikkea se että taloon on valittu sellaista pohjasakkaa ettei mitään mielenkiintoista voikaan tapahtua. Ja tuotannosta näkyy hyvin millaisia asukkaita valitaan. Homoja ja perverssejä, kaiken maailman kummajaisia muun sukupuolisuuksiensa kanssa. Onkohan tämä jokin Setan uusi villitys saada itseään ja kaltaisiaan esille enemmän.

  Vain Ville ja aikaisemmin pudonnut Timo ovat ainoat joille soisi voiton. Ja he ovat ainoat normaalit ja järkevät ihmiset talossa. Harmi vain että Timo tippui niin aikaisin.

  Surkeudesta selittää myös ohjelman juontajien yletön hehkutus ohjelman loistavuudesta. Milloin on maailman suosituinta realityä, milloin taas huippujännittävää ja milloin erittäin mielenkiintoista. Kaikesta mitä talossa tapahtuu, täytyy piirtää kuva siitä että on todella mielenkiintoista ja jännittävää vaikka joku olisi keittiössä syömässä, siitä väännetään hyvin mielenkiintoista. Tämä juontajien hehkutus ohjelman loistavuudesta on ihan järjestelmällistä ja tietoista jolla saadaan katsojat koukuttuneeksi ohjelmasta. Jokaisen koostelähetyksen alussa ohjelmaa pitää ylistää ja mainita mitä kaikkea jännittävää talossa on tapahtunut.

  "Nyt Ville tuossa käveli Helmerin ohi ja katsoi häntä arveluttavasti ja arvoituksellisesti. Hui, miten jännittävää ja katsotaan mitä tästä kehkeytyy... Kyllä on mahtavaa draamaa ja mahtava tämä koko kausi tuossa talossa."

  • Hehkutus on täysin taktista. Kaikkea tv-viihdettä hehkutetaan näin. Se mitä omin silmin ohjelmassa näemme, on ihan eri asia. Hehkutuksella koetetaan vaan sanoisinko, epätoivoisesti manipuloida katsojia kiinnostumaan talon tapahtumista. Mutta, aito jännittävyys ja mielenkiintoisuus yms. Sehän on jotain ihan muuta. Sitä nämä tämän kauden, talossa nysväävät, tuotannon ohjaamat asukit eivät pysty tarjoamaaan. Varmasti kaikkein kiinteämmin ohjelmaa seuraa vain, asukkaiden sukulaiset ja ystävät ja ihan erilaisella mielenkiinnolla kuin muut.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.