PKY travel vuokra malli

Anonyymi

PKY travel mallissa et omista mitään vaan jäsenenä vuokraat loma-aikaa alennuksella.

Tässä eräästä artikkelista Kauppalehti:

"Sotkamossa ollaan innovatiivisia. Sotkamon seurakunnan omistaman Rytilahden majan käyttö ja hallinta on siirretty 11.6.2019 lähtien PKY Travel Oy:lle. Tämä tarkoittaa, että seurakunta ulkoistaa kohteen kaikki toiminnot kuten majoituksen, kiinteistönhuollon, catering-palvelut ja siivoukset PKY Travelin hoidettaviksi".

"Mitä PKY Travel hyötyy?Se saa pienellä panostuksella majoituskohteen jälleenvuokrattavakseen. PKY Travel tilittää Sotkamon seurakunnalle vain myydyistä majoitusvuorokausista. Kiinteitä kuluja kiinteistöstä ei ole"

Rytilahden Maja sai uuden ja raikkaan nimen.

"Entinen Rytilahden Maja saa muutoksen myötä uuden nimen Luontohotelli Sapson Helmi"

Poimintoja Kauppalehti artikkelista

"PKY Travel Oy: Ilmiö kiinteistöbisneksessä: Onko tässä malli seurakuntien rahapulaan?"

Makkonen on vain unohtanut kertoa Kauppalehti toimittajalle että suuri osa tätä "innovaatiota" on sitä että viikko-osakkeen omistaja menee PKY ansaan, eli antaa viikko-osakkeensa ja esim 5000 eur välirahaa saadakseen PKY jäsenyyden ja näin pääsee nauttimaan näistä määräajallisista vuokra paikoissa alennuksia. Kallis kanta-asiakaskortti.

11

<50

Vastaukset

 • PKY trevel mallissa viikko-osakkeen omistaja joka antaa lomaosakkeensa ja välirahaa 5000 euro PKY jäsenyydestä on maksaja eli häviäjä PKY systeemissä. Maksamalla 5000 plus lomaosakkeesi eur saat alennuksia. Yritysasiakkaat ostamalla PKY jäsenyyde ilman 5000 eur maksuja ja saavat samat edut. Olen seurannut mielenkiinnolla tätä PKY keskustelua ja osallistun siihen jatkossakin lopetussanoin XXY. Tät voikopioida mutta tarkkanäköiset erottavat tekstini koska niissä on aina sanamuoto ja perustelut. Mielestäni PKY ei ole innovaatio. PKY on epäreilu, ei tasa-arvoinen, ei läpinäkyvä majoitus saatavuudessa ja riski yrityksen konkurssiin.

 • Antavat viikkoosakkeen vaihdossa jäsenyyteen. Ovat kyllästyneet osakkeeseen josta ei pääse eroon millään. Osake seuraa omistajaa kuin hai laivaa vaatien lisää rahaa. Jäsenyydestä pääset eroon kun ilmoittaa vaan siitä tai myymällä se vaikka muutamalla satkulla. Jos et enää tarvitse niin ei siitä enää tartte maksaakkaan. Onkohan näin lomaosakkeessa empä usko.

 • Vuokraaminen elikkä tässä tilanteessa jäsenyys on paljon parempi vaihtehto kun omistaa viikkoosake.

 • Unohdit viestissäsi sen välirahan jäsenyyteen, esim 5000 eur. T:XXY

  • Voi kuinka montatuhatta euroa osakkeen omistaja laittaa vaihtokaupassa vaihtamalla osakkeensa huononpaan osakkeeseen. Maksavat yli5000€ myyjän kehuttuaostettavan osakkeen mikä ei sittenkään pidä paikkaansa. Mutta jos ei oo itsesääliä niin eikun rahnat pois YYX.


 • Miksi vaihtaa lomaosaketta huonompaan ja lisäksi maksaa välirahaa YYX?

  • Myyjähän ohjailee ostajaa tekemään myyjän laskemat perusteet


 • Miksi yleensä luopua omisuudesta ja maksaa vielä välirahaa esim 5000 eur jotta pääsee vuokrajärjestelmään? Kuten kauppalehden artikkelissa kerrottiin, PKY Travel järjestelmä on vuokrajärjestelmä perustuen sopimuksiin PKY ja majoituksentarjoaja. Yleensä sopimuksissa on toistaiseksi voimassa tai määräaika. Eli ostatte ilmaa PKY jäsenyydellä ja suuria lupauksia. PKY on suuri kupla joka tuottaa heille maksaneille jäsenille pettymyksen, eli vastaukeksen puhelimessa heille, PKY ei toimi enään PKY on lopettanut toimintansa.En suosittele kenellekään PKY Travel jäsenyyttä.

  • Miksi näihin lomaosakkeisiin on kytketty rci. Jos haluaa liittyä lomaosakkeella rci pisteisiin niin täytyy maksaa 3500€.Sitten alkaakin ne maksut mitä tulee kylkiäisenä. Jäsenmaksu, vaihtomaksu, pistesiirtomaksu.vieraskorttimaksu,jne.Miksi nämä ovat viikkoosakkeeseen kohdistuvia maksuja miksi xxy.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miksi näihin lomaosakkeisiin on kytketty rci. Jos haluaa liittyä lomaosakkeella rci pisteisiin niin täytyy maksaa 3500€.Sitten alkaakin ne maksut mitä tulee kylkiäisenä. Jäsenmaksu, vaihtomaksu, pistesiirtomaksu.vieraskorttimaksu,jne.Miksi nämä ovat viikkoosakkeeseen kohdistuvia maksuja miksi xxy.

   Noitahan eiole pky jäsenyydessä kuin tuo jäsenmaksu. Jäsenyyshän on parempi ja edullisempi eikötotta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miksi näihin lomaosakkeisiin on kytketty rci. Jos haluaa liittyä lomaosakkeella rci pisteisiin niin täytyy maksaa 3500€.Sitten alkaakin ne maksut mitä tulee kylkiäisenä. Jäsenmaksu, vaihtomaksu, pistesiirtomaksu.vieraskorttimaksu,jne.Miksi nämä ovat viikkoosakkeeseen kohdistuvia maksuja miksi xxy.

   Ja vielä yhtiövastike ja ylimääräinen yhtiövastike useampivuosi. Voi voi voi.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös