Aihealueet

Listaukset

  Raskaus Tinder treffeiltä

  Anonyymi

  Lyhyen tapailun ja seurustelun jälkeen naiskumppanini jo raskaana. Viisi viikkoa raskauden kesto,.Miehenä en lainkaan ollut valmistautunut tähän.,naiskumppani haluton keskeytyksen vaikka tilanne hyvin haasteellinen. Ei kihloja eikä yhdessäasumista.
  Miehenä olen hyvin epätietoinen millainen vanhemmuus ja elatusvelvollisuus minuun kohdistuu ja voinko kiistää ne. Voisiko joku neuvoa?

  2

  <50

   Vastaukset

   • Alotus lienee trolli. Jos ei, niin saat syyttää tasan itseäsi. Nainen vedätti sinua sata-nolla. Maksat elareita seuraavat vajaa 20 vuotta etkä todennäköisesti tule enää näkemään tätä naista saati lastasi kuin mahdollisesti oikeudessa, jossa hänelle päätetään myöntää huoltajuus. Tsemppiä hyvin hoidit hommasi. Isyystesti kannattaa tietenkin tehdä, voihan olla että hän jauhaa skeidaa. Lisäksi voi olla, että voit vaatia raskaudenkeskeytystä oikeusteitse, siitä en tiedä.

    Anyway, ei kannata koskaan luottaa toiseen näissä asioissa.

   • No, ihan aluksi voidaan todeta että nainen voi tulla raskaaksi jos mies siementää hänet. Se on biologinen tosiasia.

    Toinen juttu on sitten elätusvelvollisuus. Sait sitä mitä halusit ja nyt sitten lapsen syntymän jälkeen maksat vähintään 140e/kk seuraavat 18 ikväuotta. Mutta voit myö maksaa kaiken kerralla. Teet sopimuksen naisen kanssa että 26880e kertakorvauksena ja siinä on kaikki. Ja sitten nimet paperiin todistajien kanssa.

    Aika on lyhymepi kuin 18 vuotta mutta alun kulmakerroin toimii korkona joka vastaa kahden vuoden elatusmaksuja. Tämä olisi kaikille osapuolille se paras vaihtoehto. Jos sitten tuore äiti päättää ostaa uuden bemarin ja muuttaa keskustaan vuokralle, se on hänen ongelmansa. Sinä olet jo vastuusi kantanut.

    Tämähän näissä YH-äideissä usein on vikana. Ne jäävät kotiin ja muuttavat kalliille asuntoalueelle lapsen kanssa kuvitellen että isä maksaa kaiken elämisen. EI!! Isä maksaa vain sen verran kuin lapsen elämästä on poissa jos isä olisi paikalla. Näin sanoo laki. Jos äiti päättää lähteä opiskelemaan tai muutaa elintasoonsa nähden liian kalliiseen asuntoon, se on huono valinta. Eikä huonoja valintoja tehdä jos isä olisi perheessä läsnä. Siksi usein käräjillä sosialitanttojen laskelmat menevät uusiksi. Haaveeksi jää se 600e/kk/lapsi ja totuus on se 140e/kk/lapsi, koska ei sitä rahaa olisi yhteisessä kodissa sen enempää lapseen käytetäväksi.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    123
    3097
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    100
    3050
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2405
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1555