Uni vaikeudet

Anonyymi

Hei nyt teille huonosti nukkuvat.Menkään kiinalainen lääketiede akupunktio sinne älkää popsiko pillereitä.Itse nukun hyvin enkä syö mitään pillereitä.Ettekö tiede et pillerit ei ole ratkaisu uniongelmaan.Kukasn ei tästä puhu.

7

50

  Vastaukset

  • Mitä kiinalaista akupunktiopaikkaa suosittelette Pääkaupunkiseudulla?

   • Hei Denis Vinokur mene tänne hyvä hoitaja.Kerro kaikki mahdolliset asiat itsestäsi.Sillä keinolla saat parhaan hoidon.Kysy yrtti lääkinnästä mitä suosittelee.


  • Kokeilin 5 kertaa, ei mitään vaikutusta. Jokainen on erilainen, minulle ei myöskään sopinut Melatoniini.

   • Hei katso jostain yrtti lääkinnästä mitä yrtti kannattaisi ottaa.Kysyitkö akupunktio hoitajalta näitä asioita.Neuvoko sinua ruoka asioissa.Kävikö läpi perusteellisesti sinun kanssa kaikki asiat.Akupunktio hoitajia on myös vähemmän lukeneita.Nämä kaikki hoitajat tietää kaikki ruoka-ainetta mitä vaikuttaa elimistöön.Katso netistä Vielä kaikki paikjakuntasi hoitajat.Suosittelen et käytä vielä kysymässä asiaa.


  • En syö mitään lääkkeitä enkä käy akupunktiolla, mutta nukun huonosti, aina nukkunut ja viikossa on 1-2 yötä jolloin en nuku tuntia kauempaa. En silti ole väsynyt, koska torkahtelen päiväunet, bussissa ja milloin missäkin. En myöskään kärsi siitä. Joskus olen yrittänyt nukkua yöllä ja valvoa päivällä, aloin tuntea että sairastun henkisesti. Mutta tietenkin vähän arveluttaa miten haitallinen unettomuus on aivoille kun ikä tulee vielä rasitukseksi. Olen lähes 70, eikä vielä ole ongelmaa, opettelen uutta lähes joka päivä, olen aktiivinen ja onnellinenkin.
   Haluaisin että alettaisiin tutkia sitä, miten voi korvata näillä pienillä torkuilla, 2-30 minuuttia, syvän (onko REM) unen tarve, joka on lääkäreiden mukaan elimistölle ja varsinkin aivoille välttämätöntä. Syvä uni tarvitsee heidän mukaansa pidemmän yhtenäisen jakson, että ei voi päästä tähän syvään vaiheeseen lyhyessä ajassa. Voisivat ruveta tutkimaan miten voi saada syvän unen hyvät vaikutukset esiin torkuista.

   • Hei nyt akupunktion.Sinulla on joku vika elimistössä .Mieli on horjunnut sinulla vaikka itse et tunnista sitä.Terveys pettää pikku hiljaa.Ikää on mutta nukkua pitää hyvin siitä huolimatta.Suosittelen et menet akupunktion.Kannattas käydä kysymässä mikä vika on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei nyt akupunktion.Sinulla on joku vika elimistössä .Mieli on horjunnut sinulla vaikka itse et tunnista sitä.Terveys pettää pikku hiljaa.Ikää on mutta nukkua pitää hyvin siitä huolimatta.Suosittelen et menet akupunktion.Kannattas käydä kysymässä mikä vika on.

    Ketjusta on poistettu yksi viesti, onkohan se jonka äsken kirjoitin kun vastasin sinulle Anonyymi 07;12. Kerroin että olen kokeillut n. 15 vuotta sitten yhden sarjan akupunktiota, 15 kerran hoitojakson, jonka antoi terveydenhoito- ja akupunktio-alan ammattilainen.
    Nukuin ennen sitä, sen aikana ja sen jälkeen yhtä huonosti. Eli unettomuuteen omalla kohdallani se ei auttanut. En halua mitenkään tätä hoitoa mollata.
    Olen tuo sama joka kirjoitti viestin Anonyymi, Eilen 16:12.
    Olen keskustellut asiasta itseni kanssa samoin elävien kymmenien henkilöiden kanssa. Olemme tulleet siihen tulokseen että mitä enemmän unettomuuden kanssa häärää, sitä ongelmallisempi siitä tulee. Joten pitäisi tutkijoiden keksiä miten voisi elää huonounisena ilman lääkkeitä ja niin ettei se tuhoaisi aivoja pahemmin kuin muukaan elämä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   235
   4158
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   156
   3246
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   116
   1150
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   33
   766
  5. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   26
   679