Aihe

graduaiheita?

Anonyymi

Anteeksi, kun tällainen omaa mielikuvituksettomuutta ja tietämättömyyttä korostava aihe, mutta minkäs teet jos olet keskivertoa tyhmempi. Siis ehdotuksia gradu-aiheeksi kyselisin, pääaineena on laskis. Esimerkisi yritysten maksukyvyttömyys, konkurssi, mahdollisesti yritysjärjestelyt kiinnostavat, mutta innostun kyllä aiheesta kuin aiheesta, jos se on kiinnostava ja selkeä. Itselläni tulee mieleen ainoastaan sellasia semi yksinkertaisia aiheita, joista on varmaan tehty jo miljoona gradua. Minulla ei ole työkokemusta alalta, joten en siksikään osaa kehitellä mitään omaperäistä aihetta. Lisäksi haluaisin, että aihe olisi edes vähän tärkeä ja ajankohtainen. Tällä hetkellä on paineita päästä alkuun tuon työn kanssa, sillä nyt olisi aikaa yllin kyllin. Saa ehdotella jotain edes hieman rajatumpia aihealueita, ei tarvitse lopullista aihetta keksiä.

2

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   mieti ensin mille alalle haluat töihin valmistuttuasi. Sen selvittäminen voi avata graduideoita päässäsi. Tavallansa haarukoit massasta pienempää aluetta josta aihe voisi löytyä. Ethän pidä itseäsi keskimääräistä tyhmempänä. Aiheita on rajattomasti. olemassa ja odottamassa sinua. Universumi puhuu sinulle jos niin uskot. Eli siltä osin voit olla huoletta. Koeta nyt vättää ajautumasta valtavirta-ajatteluun, Pidä päiväkirjaa (kovakantinen A4 johon keräät ideasi ja tuntemuksesi ja tiekarttasi. Gradun aihe voisi olla vaikkapa passiivisen tulon hankinta. Eri tavat hyödyntää internettiä ja digitaalisia alustoja bisneksen teossa.
   https://www.youtube.com/watch?v=hX39kEJ5JYY

   • Anonyymi

    Kiitos vastauksesta. Tuo kuulostaa ainakin hyvältä lähteä sitä kautta miettimään, että mitä työtä haluaa oikeasti tehdä tulevaisuudessa. En todellisuudessa pidä itseäni keskivertoa tyhmempänä. Sanoin tuon varmuuden vuoksi itse jo etukäteen, kun tuntuu että näissä keskusteluissa aina ensimmäisenä haukutaan kysyjän älykkyyttä kun ei tiedä jotain.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15471
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   322
   5466