Kaunein näkemäsi uni

Anonyymi

Millainen on kaunein näkemäsi uni, jonka muistat? Itsellä on ainakin sellainen jossa leijun taivaalla ja alapuolellani on todella, siis todella kaunis maaseutu. Puisia vanhoja omakotitaloja ja lehmät laitumella ja puroja sekä järvi. Siitä unesta ei olisi halunnut herätä. Sitten toinen uni oli, kun kävelin metsätiellä ja kuulin niin elävästi kaikki metsän äänet ja tunsin ne tuoksut ja lopulta tulin sellaiselle aukiolle jossa oli peuroja. Mutta niin, mikä on sinun kaunein näkemäsi uni?

5

<50

Vastaukset

  • Millä onnellisuuspillereillä tuollaisia unia näkee?

  • Kesken jäänyt uni. Joo, se se oli.

  • Lentää huonosti lentävällä pahvilaatikolla ja laskeutua junakiskoille kaupungin keskustassa. Uni alkoi siis siitä kun pahvilaatikosta loppui virta ja laskeutuminen alkoi täysin yllättäen ja tunne oli voi per**** ja uni katkesi kun olin laskeutunut..

    :D

  • Unessa löysin aivan uuden paikan tästä lähiympäristöstä jossa asun.
    Siinä oli hieno hiekkaranta, matalaa kirkasta vettä ja kaunis mäntymetsä rannan tuntumassa. Oli lämmin aurinkoinen tyyni rauhallinen päivä. Kaikkein parasta siinä oli se täydellinen onnen ja rauhan tunne jonka koin. Kaipaan sitä paikkaa! Jospa sen vielä löytäisin, oikeasti.

    • mitä pillereitä otat nukkumaan mennessäsi?


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.