Vfs Global Manila Finland visa application centre. Aivan hanurista!!!!

Anonyymi

Varoittava esimerkki kaikille jotka hakevat Schengen viisumia Filippiineiltä Suomeen!!!!

Perhe, äiti ja tytär, Eteläisellä Filippiineillä jotka vierailleet jo useasti Suomessa. Viisumeita hoiti aiemmin Norjan suurlähetystö Udi portaalin kanssa ja kaikki pelasi kuin junan klosetti. Viisumihakemuksen oheisliitteineen pääsi viemään sopivan etäisyyden päähän Cebu cityyn ja palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Viisumin sai valmiiksi varatuilla lentoaikatauluilla muutamassa päivässä. Tuudittauduimme samaan kuin aiemmin, ja se oli iso virhe....

Suomi on ulkoistanut rahaa säästääkseen Schengen viisumin haun Vfs Global välittäjälle. Hakupapereita pitää lentää viemään eteläiseltä Filippiineiltä Manilaan. Lähes kahden tunnin lento muutaman paperilehtisen takia?!? Kysynkin lentäisitkö itse saman matkan esim Berliinin vain hakiaksesi viisumia Kiinaan?, Et todellakaan. Kulut nousevat taivaisiin.

Meillä oli siis kaikki tarvittava käsissämme. Lennot, vakuutukset, kutsu ja vanhat viisumit. Aloitimme viisumihaun 4 viikkoa ennen varattuja lentoja Suomeen . Se EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA ENÄÄ RIITÄ!!!!!

Jo viisumihakemuksen täyttö oli kärsivällisyyden testausta Vfs Globalin saitilla. Toimii kuin haluaa, tai sitten on toimimatta ollenkaan. Kun vihdoin saimme hakemuksen tehtyä tuli eteen haaste josta emme päässeet ylitse.

Viisuminhakija pitää käydä henkilökohtaisesti Vfs Globalin Manilan yksiköllä vaikka keskisessä Visayahin metropolissa on aivan vastaava paljon lähempänä. Perhe lensi Manilaan ja oletimme että ajan viisuminvälittäjälle saa parissa päivässä. Totuus! Sitä aikaa ei saa viikossa, eikä kuukaudessa vaan seuraavat vapaat ajat menivät Joulukuulle. Mitä helvettiä? Kulut nousevat taivaisiin!

Hävettää että maailman onnellisimmaksi maaksi kutsutun Suomen Schengen visa palvelut ovat Filippiineillä ovat aivan hanurista.

Harmittaa vietävästi, ei se että rahaa meni taivaalle, vaan se kuinka huonoksi ja monimutkaiseksi yksinkertaiset asiat todella saadaan.

0

<50

Vastaukset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronavirus saapunut Suomeen

   Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
   Maailman menoa
   232
   3564