Onko Ruotsissa syttynyt kapina?

Anonyymi

Kun lukee svt.se ja sr.se niin joka päivä siellä lukee pommituksista ja murhista. Siellä ammuskellaan, poltetaan autoja, kouluja, taloja ja metsiä ja mitä tahansa mikä palaa. Svt.se ja sr.se kirjoittaa kamalan vihamielisiä artikkeliä siirtomalaisista joka päivä. Kaikki pahaa Ruotsissa on toisten kansojen syy. Tämä hirveä mustamaalaus siirtolaisia kohti en ole koskaan kohtanut missään muualla maailmassa kun luen medioita ympäri maailmaa.

Mitä siellä Ruotsissa on vireellä tänän? Onko se joku poliittinen mullistus?

1

<50

Vastaukset

 • Ei sielä ole syntynyt kapinaa, sielä on käynnissä neljättä vuotta sisällissota jolla maa tullaan valtaamaan sharia lain alle.

  Kun katsotaan kansainvälisesti miten muslimien maahantulo muuttaa yhteiskuntaa niin kaava n suurinpiirtein aina sama. Jos niitä on 5% väestöstä niin ne alkavat kokoontua ja vaatia oikeuksiaan. 10% niin ne vaativat että muiden on alettava elämään niiden halujen mukaan. Ja kun niitä on 17% niin ne radikalisoituvat. Koko tämän ajan ne harrastavat teeroria kantaväestöä kohtaan.

  Ja viiden vuoden päästä niitä on 40% Ruotsin väestöstä...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  Kotimaiset julkkisjuorut
  73
  1100
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  825
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  776
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  473
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  62
  466