Uljas laulaja

Anonyymi

Vielä on jouluun pari kuukautta, mutta nyt jo olen tunnelmoinut Tapsan ihanien joululaulujen myötä. Lempijoululauluni " Varpuenen jouluamuna" jasen sävähdyttävin tulkitsija Tapani . Paitsi Tapsan tunteikas ja komea ääni, niin myös tyylikäs ja arvokas/ uljas olemuksensa sopii juhaviin joululauluihin.

https://www.youtube.com/watch?v=Hrn-04qHUDE

12

<50

  Vastaukset

  • Ryhdikäs jäbä. Täytyy sanoa , että puku tekee miehen. Tapsan äänestä tykkään nykyään kovasti. Siinä on lämpöä. Joidenkin artistien kailotus repii tärykalvot vereslihalle, mutta Tapsan ääni on balsamia haavoille .

  • En ole Tapsan fani, mutat täytyy myöntää , että komeastihan tuo laulaa. Ääni on kunnossa ja soi. Vaikka olen 30 vuotta nuorempi, niin ei kyllä irtoa ääni meikäläiseltä noin mageesti . Itse en tosin ole ammattilaulaja, mutta harrastusmielessä laulelen ja käyn välillä tilauksesta juhlissa laulamassa.

   Arvostan ja kunnioitan Kansan kaltaisia kokeneempia laulajia , jota ovat pitäneet instrumenttinsa kunnossa. Laulamiseenkaan ei ole ikäylärajaa, niinkuin ei moneen muuhunkaan asiaan, johon on aitoa intohimoa , paloa, taitoa ja lahjoja ja niitä Tapsalla laulamiseen ilmanmuuta on. Tapsa on vasta 70 vuotias ,joten aikaa hänellä laulaa on vielä useampiakin vuosia.

   Yksi suosikeistani on Andy williams, joka vielä 83 vuotiaana lauloi näin upeasti https://www.youtube.com/watch?v=XgvzVvy4o1A&feature=share

  • Minun tulee Tapsasta hieman mieleen mieleen Georg Ots. Jotain samaa on heidän lämminsävyisessä äänenvärissään ja pitkälinjaisessa fraseerauksessa. Tapanin laulaminen, kuten Otsinkin näyttää vaivattomalta. Ots, lauloi ns. pienellä suuaukolla eli ei useinkaan laulanut suuammollaan, niin että kitapurjeet näkyy , kuten aika monet oopperalaulajat tekee. Tapanilla sama tyyli Otsin kanssa siinä.

  • Ääntä ei ole eikä ole koskaan ollutkaan. NIH!
   t Gilla*

  • Kuten eräs toimittaja viimevuosina kirjoitti Tapanilla on kultainen ääni

   • Siis viimevuonna kirjoitti


  • Tapsa ymmärtää mitä lauaa ja sen kuulee tästäkin . Ei ole kalsean kuuloista kailotusta, vaan herkkyyttä löytyy.

   • Kouluja käymätön, rääkyvä, kauhean kuuloista, pelkää skeidaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kouluja käymätön, rääkyvä, kauhean kuuloista, pelkää skeidaa.

    Se juju on siinä , että Tapsasta ei ole pakko pitää , kuten ei kenestäkään laulajasta . Makuasioita .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kouluja käymätön, rääkyvä, kauhean kuuloista, pelkää skeidaa.

    Ei laulutaitoa koulussa opeteta.


  • Kauniisti sointuva ja soljuva ääni

   • Rumasti särähtävä ja teennäinen epä-ääni


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   32
   1852
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1561
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   63
   1265