Ville vastaan Krisu

Anonyymi

Pääasia et Ville voittaa Krisun!

15

117

  Vastaukset

  • Ai missä asiassa pitäisi voittaa. Krisu vie kuitenkin voiton BB :SSÄ.

   • Kevin ja Ville on finaalissa, niin siinä asiassa Krisu on hävinnyt Villelle. Ei kiroilemalla päästä edes bronssille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kevin ja Ville on finaalissa, niin siinä asiassa Krisu on hävinnyt Villelle. Ei kiroilemalla päästä edes bronssille.

    Meillä on puhelimet ja saldo riittää. Äänestämme Villen ylivoimaiseen voittoon. Paras voittaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä on puhelimet ja saldo riittää. Äänestämme Villen ylivoimaiseen voittoon. Paras voittaa.

    Krisu alkaa tosiaan jo kyllästyttää. Ville on pitkä pinnainen, tolkun mies!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä on puhelimet ja saldo riittää. Äänestämme Villen ylivoimaiseen voittoon. Paras voittaa.

    Niin minäkin toivon Villen voittoa.puolustaa hyviä arvoja. Tietää paljon ja kertoo mielenkiintoisia asioita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Krisu alkaa tosiaan jo kyllästyttää. Ville on pitkä pinnainen, tolkun mies!

    Ville olisi hyvä selostamaan vaikka urheilu- tapahtumia. Sana on hallussa.runsas värikäs sanavarasto.eikä änkytä niinku niinku ja tavallaan eli turhilla sanoilla. Sain elämäni parhaat naurut.kun sunnuntain päivätehtävässä selosti Krisun tekemisiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin minäkin toivon Villen voittoa.puolustaa hyviä arvoja. Tietää paljon ja kertoo mielenkiintoisia asioita.

    Mitä arvoja sellainen edustaa että myy sieluaan paholaiselle rahan takia muka uskovaisena ja omasta mielestään parempana ihmisenä kuin muut asukkaat. Piru ihmisen muodossa.


  • Jos Ville ja Krisu ois finaalissa, niin todella toivon, että kaikki panostaa Krisuun!!

  • Eipä olisi montaa katsojaa mahtanut olla , jos Ville "opetuslapsineen" olisivat olleet ainoat talossa olijat. Näyttää nuo muutkin osaavan kokata ja siivota, mutta kun iskän lapsi työntää se konnajahti nokkansa joka soppaan. Kertokaapa joku asia missä Villen ei ole pitänyt päästä pätemään .

   • Ville vaan on järjestyksen ihminen ja viihtyy siistissä ympäristössä. Katson 247 jatkuvasti enkä ole huomannut.että päteminen olisi motiivinsa.


  • Uskovat ovat terästäytyneet..No mikäs siinä, mutta myistskaa ettei BB-talo ole mikään rippileiri.
   Minusta on hienoa, että on erilaisia ihmisiä talossa. Kukaan ei voi kieltää, etteikö Krisu olis tuonut elämää taloon. Villekään ei ilman Krisua olis tullut esiin, koska juuri Villen ja Krisun rakkaus/viha-suhde on saanut säpinää taloon.

  • nVille ei tule voittamaan nKrisua. Ja siihen on yksi hyvin yksinkertainen syy. Kaikki nVillen kannattajat ovat valehdelleet siitä mitä talossa muka tapahtuu eivätkä ole olleet rehellisiä.

   Epärehellisyydellä ei pitkälle pötkitä.

   Uskovaiset ovat kiusaajia ja valehtelijoita ja nVille on siitä hyvä esimerkki. Hän on jatkuvasti yrittänyt kaivaa maata nKrisun jalkojen alta. Väittänyt häntä kiusaajaksi, vaikka esimerkiksi nMilla eilen ihan itse omin sanoin sanoi että nKrisu on hänen suosikkinsa ja hyvä tyyppi ja läheinen.

   Kun Tarina aloitti nKrisun mollaamisen ja tämän seläntakana puhumisen kaikista sovinnoista huolimatta, niin nVille vain jatkoi siitä. nJukka on ajoittain käyttänyt sitä hyväkseen, mutta kun nJukka on pelkkä kylmäverinen psykopaatti ja Tarina narsisti, niin nVille on hyväksikäyttäjä joka pelaa.

   Paras, mutta ei todellakaan ainoa esimerkki, on se kun nVille yritti alkaa sopimaan nMillan kiusaamistilannetta. Syypäänä kiusaamiseen oli nKevin, joka koko ajan mollasi nMillan vähäistä tietämystä. nVille jutteli nKrisun kanssa kahdenkesken, mutta nKrisu vaistosi samantien että nVille yrittää tehdä hänestä syntipukkia sellaiseen mihin hänellä ei ole ollut osaa eikä arpaa. Asia, minkä nMilla myös vahvisti! nVille alkoi puhumaan sen jälkeen muiden asukkaiden kanssa yhdessä makuuhuoneessa ja selitti nKrisun reaktion, joka oli täysin oikeutettu siinä tilanteessa, mutta hyväksikäyttäjänä nVille käänsi sen nKrisua vastaan. Sen jälkeen nJukka nimesi nKrisun (ja nKevinin) kiusaajaksi ja vasta sen jälkeen nVillekin nimesi nKrisun kiusaajaksi. Eli tuo "Jumalan mies" ei uskaltanut valehdella päin naamaa, mutta totuuden kertomatta jättäminen on myös valehtelua ja epärehellisyyttä. Ei se muuta asiaa miksikään että nJukka sanoi nimen ensimmäisenä.

   Tilanne oli selkeää juonittelua nVillen osalta.

   Kukaan näistä nVillen faneista ei ole tuonut minkäänlaista esimerkkiä siitä millä tavalla nKrisu on muka kiusannut tai käyttäytynyt muuten huonosti muita asukkaita vastaan. Koska eivät pysty! Kiroilu ei riitä syyksi, sillä yhtä paljon tuo "Jumalan poika" on saanut julistaa jeesuksestaan talossa.

   Katsokaa 247:aa, niin tiedätte mitä talossa oikeasti tapahtuu, ja tiedätte samantien myös kuinka nämä nVillen fanit valehtelevat. Jos heidän joukossaan on uskovia, niin muistakaa että kamelikin pääsee helpommin neulansilmän läpi taivaaseen kuin valehteleva uskovainen! Sen tiedän jo nyt että nVille ei sinne ainakaan pääse, mutta ehkä 30 000 voitto lämmittää siihen asti nVillen mieltä. Sen jälkeen voi alkaa muutkin paikat lämmetä kun ikuisuudessa miettii mitä tuli tehtyä kun alkoi lyötyä lyömään uudestaan.

   Toivon totisesti että joku kiusaamisen vastainen liike tai järjestö ottaa tämän BB kauden sisällön ja käyttää sitä esimerkkinä siitä kuinka narsistit kuten Tarina ja nVille pilaavat työpaikan, koulun tai muun yhteisön ilmapiirin ja kuinka he tekevät yhdestä henkilöstä kohteen jota yrittävät savustaa väkisin ulos.

  • Ville lähtee ensi viikonloppuna. Varmaan äänestetään jo 2 ulos. Niin se on Anu ja Ville

  • Ville, Anu ja Milla saivat todella tasaisesti ääniä viime häädössä. Tuskin Villellä minkäänlaista ylilyöntiasemaa jatkossakaan, päinvastoin, kun kovempia vastuksia tulee.

   • Heh...Tässähän on syntynyt tällainen herkullinen "Valo vs. Pimeys-asetelma". Villen ja Krisun välille katsojien toimesta. Katsojat ovat tunnetusti valopäitä ja ruudinkeksijöitä. Ja aina tietysti oikeassa.

    Itse kannatan ja toivon Villeä voittajaksi, mutta en usko siihen. Mutta ei se Krisukaan välttämättä voita. Kimmo voi tulla siinä ihan loppujen lopuksi ohi ja viedä voiton. Tai Kevin.

    Ville jakaa näköjään jännällä tavalla jakolinjoja niinkin, että on tiede-ihmiset, ateistit yms. mutta taitaa olla vielä myös kiihkomielisten uskovaistenkin siipi. Villehän on ihan maltillinen ja järkevä samalla tavalla kuin kevinkin.

    Oon miettinyt jos sinne olisi tullut vaikka joku kvanttifyysikko tai tähtitieteilijä, professori joka paasaisi jatkuvasti alastaan. Ei kai häntäkään kestettäisi?

    Sitä paitsi Villehän ei paasaa mitään. Tuo vaan välillä esille agendaansa, toisin kuin jotkut Anu, Helmeri jne. tai Jukka. Ne kun vain ovat siellä. Ville ja Krisu luovat kiinnostavuutta BB-talossa.


  SEISKA.FI

  • Yli 200 000 euron velat! Suurin pudottaja -tähti Claudia Eve taloustilanteestaan: Ensi vuonna pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä!
  • Stressistä kärsivä Hannele Lauri heräilee kesken yöunien: ”Olen todella väsynyt ja loppu!”
  • Mad Men -kaunotar January Jones ja uhkeuden kesä - katso eteeriset, antavat bikinikuvat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   100
   3842