PKY Travel on kupla

Anonyymi

PKY travel systeemi on rakennettu suureksi kuplaksi. Kerätään monenlaisia matkailukohteita heidän tarjonnan alle. PKY on kuin matkatoimisto jäsenille, slittamalla heille niin he katsovat majoitusta yhteistyökumppaneidensa majoituskapasiteetista pienellä alennuksella, kuin booking.com konsanaa. Tässä PKY petraa paremmalla asiakaspalvelulla ja räätälöinnillä. Booking voittaa kuitenkin siinä että he ovat pysyvä toimija aina samoilla alennuksilla tasapuolisesti. PKY:n läpinäkyvyys taas on olematon, toinen jäsen saa taatusti paremman ja halvemman majoituksen kuin sinä ja jos PKY menee konkurssiin häviät kaikki edut. Tässämielessä kupla. Miksei vain käytä booking.com palvelua ilman jäsenyysmaksuja? Vertailunvuoksi voisitte verrata näitä PKY hintoja toteutuneisiin majoituksiin booking hintoihin. Ehkä silloin tulisi antamatta se lomaosake ja tuhansia euroja rahaa PKY travellille.

19

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pky:n hinta bookinhintaan verrattuna 20% edullisempi. Näin se maailma muuttuu eskoseni.

    • Anonyymi

      Taas hatustavedettyä faktaa. Kummallista kun ei ole 22% edullisempi? Booking comissa on samassa kohteessa eri hintaista majoitusta. Jo tämä kertoo että PKY ei voi voittaa hinnalla booking.com sivustoa. Ja sitten on vielä trivago joka vertaa puolestasi samoja kohteita ja majoittujia ja löytää parhaan hinnan. Ei PKY travellilla ole mitää jakoa näissä hintakilpailuissa. Käyttämällä yllämainittuja, alkamalla hotellien kanta-asiakkaaksi tai hankkimalla sopivan luottokortin jolla saa pisteitä ja niillä halpaa majoitusta. Vain tyhmä laittaa rahaa kiinni, eli ostaa ilmaa, saadakseen pieniä alennuksia.

    • Anonyymi

      Kuka nyt alennuksia ostelee. Itse en saa mitään fiiliksiä allennusten kyttäilystä, palvelu ratkaisee! Sain muuten ekoroskiskassin stokkalta, en oikein pidä lilasta väristä ja juuri sen takia meni maatuvien mukana.

    • Anonyymi

      Kuka nyt alennuksia ostelee. Itse en saa mitään fiiliksiä allennusten kyttäilystä, palvelu ratkaisee! Sain muuten kangaskassin stokkalta, en oikein pidä lilasta väristä ja juuri sen takia meni roskien mukana. Näistakin jaksaa joku jolla ylimääräistä aikaa kitistä, naurettavaa.

    • Anonyymi

      Ethän sinä etes tiedä pky travelin hintaa kuinka hyvän sopimuksen on tehnyt hotellien kans suoraan missä ei ole enää välikäsiä. Kun et tiedä tosiasioita niinrupea jäsen eksi niin yllätyt hinnassa. Tai sitte jatkat sitä kallista lomaosake matkailua.

    • Anonyymi

      Hehän ovat Holiday club Katinkullan entisiä henkilöiä,jotka keksineet käyttää osakkeenomistajien tilannetta hyväkseen.Kupla siinäkin,kuten koko lomaosakejäjestelmässsä,vanhoja osakkeita ei markkinoida,vaan uusia,ei edes tarjota asiakkaille.Sillä rahalla saa matkustella aika kauan mikä menee vastikkeisiin ja pääomaan.

      • Anonyymi

        Lomaosake ei enää nykyään myy. Ainakin jos on uskomista nykypäivän lomaosake myyjiin.


    • Anonyymi

      Kumma juttu kun Holiday Club osakemyynti takoo uusia myyntiennätyksiä. Lomaosakkeet ei muka myy?? Ihan hyvinhän ne tuntuu menevän kaupaksi.

      • Anonyymi

        Uusia myynti ennätyksiä. Älä puhu soopaa miksi sieltä myyjät lähtee. Lähtevät kertomansa mukaan, ei näitä enää kukaan osta.


    • Anonyymi

      Ei sieltä myyjät lähde vaan esittelijät. Esittelijässä ja myyjässä on suuri ero, toinen esittelee ja toinen myy. Jos ei osaa myydä se ei ole tuotteen vika.

      • Anonyymi

        Myykääpä ihan oikeilla argumenteilla. Älkää höpöttäkö sellaista mikä ei pidä paikkaansa. Oikea myyjä pystyy olemaan puheittensa takana. Osta hyvä sijoitus, hyvin mänöö vuokralle, osakkeen hinta nousee, helppo myydä jos haluaa eroon. Noita lauseita hyvä myyjä ei kerro koska eivät pidä paikkaansa.


    • Anonyymi

      Pelkkä holidayn viikko-osakemyynti oli pyöreät 45 milj euroa viime vuonna. Se tekee 10 000 euron keskikauppasummalla 4500 kpl kauppaa. Aikas hyvin kauppa käy ainakin mun mielestä.

      • Anonyymi

        45milj euroa oliko tähän mukaan laskettu myös villasmyynti. Väittäisin pelkän viikkoosake myynnin olleen 20milj euroa.


    • Anonyymi

      Ainahan nämä rutisijat on näitä ns. ”myyjiä”. Joka firmassa vat töissä juuri niin kauan kuin takuupalkka on voimassa. Kun tiputaan pohjapalkka provisio eli ei tule palkkaa kun ei ole myyntiäkään alkaa se itku. Sitten haukutaan asiakas, firma, tuote ja markkinointitapa. Nämä ihmiset on väärällä alalla. Esim hoitotyö voisi olla hyvä ala heille.

      • Anonyymi

        Saa nähdä koska viikkolomaosake myynti loppuu kokonaan suomesta ainakin. Tuo jäsenys matkailu näköjään lisääntyy hurjaa vauhtia. Edut ovat jo paremmat kuin viikkoosakkeessa. Kun mitään etujahan ei viikkoosakkeessa ookkaann. PKY=paras kaikista yritys.


    • Anonyymi

      Kumma juttu, PKY travel tiedoilla ei saa tietoja tilinpäätöksestä yms tiedoista PRH virre palvelusta, kun yhtiö perustettu 25.3.2019. Pajuniemen Kartano, perustettu 2016, puolestaan näyttää liikevaihtoa noin 900 000 ja tällä liikevaihdolla suurta tappiota. Ei kannattavaa liiketoimintaa. Onko tämä riski PKY-jäsenille? Tämä PKY on siis ollut toiminnassa noin 3-vuotta. Riskialtis yhtiö.

      • Anonyymi

        Miten käy kun kasvattaa lomaosake pisniksen liian isoksi. Silloin jää osakkeen omistajat hoitamatta ja edut viedään pois kun ahneus iskee. Varsinkin jälkimarkkinat niitä ei hoideta ollenkaan. Kehutaan että hyvin on myyty jälkimarkkina viikkoja. Ei meidänkään viikkoosake ole menny kaupaksi vaikka viikko on 13 hyvästä hiihtikohteesta. Myynnissä ollut jo 4 vuotta.


    • Anonyymi

      Hyvä hiihtokohde vko 13? Ylläs, Saariselkä? Olen kysellyt juurikin viikkoja 12-15 HCR jälleenmyynnistä näistä kohteista, sanovat että ei ole jälleenmyynnissä ja jos on menee kuumille kiville heti. Pulkkajärvi Kuusamossa ja Katinkulta ei ole hyvä ja kysytty hiihtoviikko jälkimarkkinoilla. Rarjosivat myös Sallasta ja Pyhältä ja oli tarjolla kymmeniä viikkoja 13 mutta eihän tosihiihtäjä halua sallaan tai pyhälle.

      • Anonyymi

        Ei taida hiihto olla sinun lajisi. Ylläs hyvä hiihto kohdekko no ei ole. Ylläs on hiihtokohteena vain sellaisilletextiili urheilioille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe