Kumpi on juntimpi college-housut vai verkkarit?

Anonyymi

Ovatko mielestäsi collegehousut vai verkkarit junteimmat housut? Entä mitä mieltä olet tuulihousuista tai farkuista?

13

130

Vastaukset

 • Kotona voi pukeutua miten tahtoo, mutta ihmisten ilmoille vain farkuissa.....noista vaihtareista.

 • Farkut ovat yleispätevät housut. Niitä voi käyttää vähän joka tilanteessa. Verkkareita tai collegehousuja käytän itse satunnaisesti yövuorossa ollessani. Työ on it-valvomossa istumatyötä. Tämä ei haittaa ketään, kun työkaverikin on monesti pukeutunut verkkareihin tai collegehousuihin.

 • Collegehousut.

 • Ite käytän verkkareita vaan kotona. Yleisillä paikoilla farkut tai chino-housut. Ei mua kuitenkaan häiritse jos jotku käyttää verkkareita yleisillä paikoilla. Jokainen tekee niinku ite tykkää. Tuulihousuja tai lasketteluhousuja käytän iltakävelyllä ulkona esim just nyt syksyllä koska ne on siihen äärimmäisen käytännölliset.

 • Ite pidän aina college-housuja koulussa ja kotona. En ees omista verkkareita.
  Farkkuja pidän juhlissa.

 • Juntteja ovat ne ketkä seuraavat muoti ilmiöitä tyhjäpäinä vailla omaa tolkkua

  • No toihan on just junttia kun kaikilla on samanlaiset verkkarit tai college housut joka vitun paikassa ja sit ollaan muodin mukasia vai miks niillä on kaikilla samanlaiset vermeet.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No toihan on just junttia kun kaikilla on samanlaiset verkkarit tai college housut joka vitun paikassa ja sit ollaan muodin mukasia vai miks niillä on kaikilla samanlaiset vermeet.

   Käytännöllisyys kunniaan


 • Collegehousut. En kehtaisi pitää edes kotona.

 • Se, että näkee jotkut vaatteet juntteina, on vaan korvien välissä oleva mielentila. Yleensä vaatteet valitaan käytettävän tilanteen mukaan. Itse teen istumapainotteista työtä, missä tehdään myös yövuoroja. En todellakaan laita farkkuja jalkaan, kun lähden yövuoroon. Housuina on joko verkkarit tai collegehousut. Tämä ei haittaa yhtään, koska työkaverikin on monesti pukeutunut samalla tavalla. Collegehousuja pidän myös kotona. Aikuisen ihmisen ei tarvitse olla koreilemassa vaatteilla. Teineille se tuntuu olevan vaikea asia sisäistää.

 • colleget

 • Itse pidän junteimpana sitä, että oma tyyli ja ja maku menee tilanteen asettamien vaatimusten edelle, eli esimerkiksi jos juhliin mennään collareissa tai paukkupakkasilla palellaan ulkona verkkareissa. Vaatteet tilanteen mukaan.

  Käytän tuulihousuja esimerkiksi ulkoillessa ja pihatöissä, koska ne soveltuvat hyvin kerrospukeutumiseen. Housuista riippuen käytän joskus myös sisällä, koska ne on mukavat.

  Farkkuja en ole käyttänyt kuin ihan kakarana ja silloinkin niissä oli kuminauhavyötärö. :D

 • Harmaat collegehousut yhdistettynä mustaan huppariin tai paitaan on kaikista junteinta ja näyttää järkyttävältä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  132
  5630
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1226
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  140
  1002
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  627
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  22
  409