Löytöjä mitkä todistavat

Löytöjä mitkä todistavat, että Egyptistä lähtö oli todellinen

https://israelunwired.com/these-discoveries-prove-that-the-exodus-from-egypt-was-real/

6

<50

Vastaukset

 • Israelilaiset lähtivät Egyptin orjuudesta 1482 eaa. ((1481 eaa.)). Tuolloin Egyptiä hallitsi Thutmosis II joka oli todennäköisesti se Faarao joka sotajoukkoineen hukkui Punaiseen mereen yrittäessään tuhota Israelilaiset. "Egyptiläinen piirtokirjoitus kuningatar Hatsepsutin (1490-1468 eaa.) ajoilta mainitsee eräiden alamaisten lähdön Egyptistä ja hyökyaallolta vaikuttavan luonnonilmiön." Lähde: Kirjasta Aikojen arvoitukset (Valitut Palat 1987).

 • Epäluotettava lähde. Egyptiläiset olivat tarkkoja kirjanpitäjiä. Jos maasta olisi paennut suuri orjina pidetty kansa, siitä löytyisi useita merkintöjä.

  • Nämä todisteet hävisivät, kun suuri osa egyptiläisiä hukkui ja Egyptin talous myös romahti täysin. Israelilaisten paon jälkeen. Jopa vuosiluvut ovat menneet sekaisin.


  • totuusvoittaaaina kirjoitti:

   Nämä todisteet hävisivät, kun suuri osa egyptiläisiä hukkui ja Egyptin talous myös romahti täysin. Israelilaisten paon jälkeen. Jopa vuosiluvut ovat menneet sekaisin.

   Vain sotajoukot hukkuivat ja nekin vain sadun mukaan...


  • Tutkijatkin ovat lähestyneet Thutmosis II kuoleman aikamäärää lähemmäs vuotta 1482 ((1481)) koko ajan ja viimeisin annettu aikamäärä on 1479 eaa. Milloinkahan tutkijat päätyvät viimein tuohon oikeaan aikamäärään 1482 eaa. ((1481)). Miten epäilet Egyptiläistä piirtokirjoitusta?


 • Vaikka nämä kansanvaellukset olisivatkin totta eiväthän ne todista mitään mormonismista. View of the Hebrews kirjaan perustuva Mormonin kirja tekee uskontoa normaalista asiasta joka voi olla historiallinen tapahtuma tai sitten ei.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.