Tämä alla oleva linkki osoittaa ylläpidon valehtelevan !

Tuota palstaa jo lyhyeenkin ajan seurattuaan, havaitsee sen, että yllpidon esittämät väitteet poistoista eivät pidä paikkansa, tai sitten ylläpito onkin se todellinen ongelma.

Asialliset viestit, joilla tuon tuhansia kertoja, ja vuosia palstalla häiriköineen viesteihin vastataan, kumotaan ne valheet, vastataan outoihin kysymyksiin parhaan mukaan, ja kun ne osoittavat tuon häirikön valheellisuuden kommenteisseen, poistetaan ne vastaukset. Mikäli asia todellakin olisi niin, että ylläpito jotain tarkistelisi,ja että robotti oppii ylläpidon poistoista - voikin kysyä, millä perusteella ylläpito sitten tekee poistopäätöksensä, joilla tuo robotti sitten oppii toimintansa. Onko kentien rehellisyys ja totuus suomi24-palstoilla söntöjen vastaista ?
Sellaiselta ainakin poistotoiminta saa ne näyttämään, sillä häiriköinnit ja valheet säilyvät palstalla.

https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/politiikka/puolueet/perussuomalaiset

4

54

Vastaukset

 • Moi! Voisitko lähettää meille ketjuja, joista mielestäsi on poistettu asiallisia viestejä? Voit lähettää ne palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi. Näin saisimme selkeästi selville sen, mitkä ketjut erityisesti harmittavat palstan käyttäjiä ja voisimme myös tutkia asiaa esim. tekoälyn toiminnan osalta tarkemmin.

  Terkuin,
  Emma,
  Suomi24-tiimi

  • Ei jaksa sellaista leikkiä, joskin on todettava, että poistojen suhteen on tullut parannusta, viimeaikoina ei ole niin paljon asiallisa kommentteja poistunut, joskaan ei asiattomiakaan. Mutta siis ei pelkkää negatiivista rutinaa, ja ymmärrän kyllä, palstoja on paljon - voisi kai sanoa, että aivan liikaa rajalliselle määrälle ylläpitäjiä. Ne pitäisi kovalla kädellä ottaa haltuun, ja sitten olisi mahdollista asiallinen ja aiheeseen liittyvä keskustelupalstalla .


  • AdDicte kirjoitti:

   Ei jaksa sellaista leikkiä, joskin on todettava, että poistojen suhteen on tullut parannusta, viimeaikoina ei ole niin paljon asiallisa kommentteja poistunut, joskaan ei asiattomiakaan. Mutta siis ei pelkkää negatiivista rutinaa, ja ymmärrän kyllä, palstoja on paljon - voisi kai sanoa, että aivan liikaa rajalliselle määrälle ylläpitäjiä. Ne pitäisi kovalla kädellä ottaa haltuun, ja sitten olisi mahdollista asiallinen ja aiheeseen liittyvä keskustelupalstalla .

   Laita esimerkkejä, itseltäni poistettiin yksi ja sama keskustelu ydinvoimapalstalta kahden viikon aikana kolmeen kertaan mutta joka kerta se pyynnöstä palautettiin. Nyt ei enää ole poistunut.

   Jos et kerro missä pelleilyä harrastetaan niin ei S24 voi edes teoriassa tehdä mitään asialle. Kun täällä siis melkein kaikki palstat ovat jopo poistatuksen tai trollauksen kohteena.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Laita esimerkkejä, itseltäni poistettiin yksi ja sama keskustelu ydinvoimapalstalta kahden viikon aikana kolmeen kertaan mutta joka kerta se pyynnöstä palautettiin. Nyt ei enää ole poistunut.

   Jos et kerro missä pelleilyä harrastetaan niin ei S24 voi edes teoriassa tehdä mitään asialle. Kun täällä siis melkein kaikki palstat ovat jopo poistatuksen tai trollauksen kohteena.

   Tämä kun ei ole kokopäivä touhua, en näe aiheelliseksi "kopioida" kommenttejani ja keskusteluja, ja raportoida asioista jatkuvasti ylläpidolle, jonka tehtävä olisi tällaisen palstan ylläpitäjänä saada se toimimaan, eikä ulkoistaa ja mahdollista häiriköille keskustelujen ohjaamista.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  145
  2762
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  64
  1586
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  795
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  741
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  13
  570