Oras juoksuputken vaihto

Anonyymi

Vanhusten juoksuputki kusee joka suuntaan ja minulle jäi aikoinaan ylimääräiseksi juuri sellainen putki. Okei...irrotin vivun ruuviltaan ja sitten alkoi probleemat. Tuo seuraava kaulus ei lähdekkään niin kuin oppaissa sanotaan kiertämällä auki, se onkin kaksiosainen jonka ylempi osa lähtee nostamalla mutta miten se alempi joka on sitä juoksuputkea vasten irtoaa? Ei lähde kiertymään eikä nouse kohdaltaan ylös. Arvostaisivat kovasti ettei tarvitse jesarilla kääriä sitä.

4

<50

Vastaukset

 • Nyt on nähty ettei ainakaan putkimiehet hengaile näillä palstoilla.

  • On googlailtu mutta tuollaista hanaa ei ole oppaissa eikä videoissa. Se korkki mikä on käyttövivun alla ei lähde kiertämällä niinkuin noissa videoissa vaan on kaksiosainen ja se ylimmäinen lähtee helposti mutta se toinen ei lähde ehjänä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On googlailtu mutta tuollaista hanaa ei ole oppaissa eikä videoissa. Se korkki mikä on käyttövivun alla ei lähde kiertämällä niinkuin noissa videoissa vaan on kaksiosainen ja se ylimmäinen lähtee helposti mutta se toinen ei lähde ehjänä.

   Siinä alimmaisessa on takana sellainen sellainen pieni kolo josta painamalla jollain "tapilla" ja samalla nostamalla saa sen "toisen" osan irti.

   Videot katsomalla tietäisit jo.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.