Hyvä ylläpito!

Anonyymi

Korjatkaa nyt tuo kirjautumisasia!! Ei pysy kirjautuneena sitten millään, ei vaikka ruksaa kirjautumisen!

34

76

Vastaukset

 • Taas ulkona kirjauksesta! Tämä alkaa käymään hermoon ihan tosissaan.

  • Hei, kirjautumisen pitäisi nyt pysyä muistissa pidempään. Sinulla on todennäköisesti vanha istunto selaimessa, mikä aiheuttaa sen, että sinut kirjataan ulos. Jos ongelma tuntuu edelleen jatkuvan, laitathan viestiä palautelomakkeen kautta: https://www.suomi24.fi/palaute


  • Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Hei, kirjautumisen pitäisi nyt pysyä muistissa pidempään. Sinulla on todennäköisesti vanha istunto selaimessa, mikä aiheuttaa sen, että sinut kirjataan ulos. Jos ongelma tuntuu edelleen jatkuvan, laitathan viestiä palautelomakkeen kautta: https://www.suomi24.fi/palaute

   Vanha istunto? Koko eilisen päivänkin se heitti ulos..tai no, eihän tämä sivusto edes toiminut eilen.

   Hyvä, jos nyt korjattu..Huomasinkin tässä, että enpä ole taaskaan kirjautunut eli heittänyt taas pihalle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vanha istunto? Koko eilisen päivänkin se heitti ulos..tai no, eihän tämä sivusto edes toiminut eilen.

   Hyvä, jos nyt korjattu..Huomasinkin tässä, että enpä ole taaskaan kirjautunut eli heittänyt taas pihalle.

   Testasin pysyvyyttä. Kirjauduin klo. 17.00. 17.20 olisin halunnut äänestää yhtä viestiä. En voinut, koska en ollut enää kirjautuneena!!

   Joo, tämä on varmasti minun puhelimeni vika!???


 • Samalla voitaisiin korjata se, että nykyisin ei ketjua voi aloittaa kirjautumatta.

  • Hirveesti tuli ongelmia, ku sivu muuttui.
   Eikä tuo kirjautuminen pysy mulla kyllä päällä.


  • Hei, kiitos palautteesta.

   Olemme testanneet tätä, ja voimme aloittaa ketjun aivan normaalisti myös kirjautumatta. Laittaisiko tarkempaa palautetta palautelomakkeen kautta, niin ehkä selviäisi, mistä tämä johtuu. Selain, laite ja mahdolliset käyttämäsi selaimen lisäosat auttaisivat selvittämään, mitä tässä tapahtuu.


 • Pois jatkuvasti aukeavat ikkunat. Kuten vaikkapa tämä kirjoitusikkuna. Ei näe, mitä kirjoitettu siihen, mitä kommentoidaan. Mitä järkeä sivun alalaidan "Kommentoi aloitusta" oikein on?

  • Välillä käy siten, että kun on kirjoittanut viestin, ruksinut kuvat, niin kun meinaat lähettää viestin, sitä ei näy missään. Saa näkyviin uudestaan, kun painaa tuota "kommentoi aloitusta". Sitäkin joutuu houkuttelemaan esiin liu'uttamalla sivua. Täysin typeriä juttuja tuli tähän, kun tätä uusittiin.
   Välillä tosiaan vastausruutu ei ole kokonaan näkyvissä.


  • Hei, kiitos kommentista.

   Alalaidan Kommentoi aloitusta mahdollistaa vastaamisen aloitusviestiin myös pitkässä ketjussa: kun klikkaat kommentin Kommentoi-painiketta, vastauksesi kohdistuu tuohon kommenttiin. Mobiilissa Kommentoi aloitusta tulee näkyviin näytön alalaitaan myös ketjun keskellä, joten aloitusviestiin vastaaminen on helpompaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Välillä käy siten, että kun on kirjoittanut viestin, ruksinut kuvat, niin kun meinaat lähettää viestin, sitä ei näy missään. Saa näkyviin uudestaan, kun painaa tuota "kommentoi aloitusta". Sitäkin joutuu houkuttelemaan esiin liu'uttamalla sivua. Täysin typeriä juttuja tuli tähän, kun tätä uusittiin.
   Välillä tosiaan vastausruutu ei ole kokonaan näkyvissä.

   Hei, toivoisimme sinultakin tarkempia tietoja käyttämästäsi laitteesta ja selaimesta palautelomakkeen kautta: https://www.suomi24.fi/palaute

   Nämä ongelmat ovat laite/selain-kohtaisia, joten niiden tutkiminen helpottuu, kun annat meille lisätietoja, ja saamme yhteyden sinuun lisäkysymyksiä varten.


 • Samalla voisitte korjata juttulistojen aikaongelman.

  Siinähän pitäisi näkyä viimeisimmän vastauksen aika. Mutta jos tuo vastaus poistetaan, aika jää listalle.

  • Hei, "juttulistoihin" on tulossa uudistus, joten tämä tulee korjautumaan arviolta alkuvuonna 2020.


 • Tuo kirjautuneena pysyminen voisi kyllä olla pitempi!! Hädin tuskin on tunnin!!

  • V..ituttaa koko ajan kirjautua uudestaan!!!!!


 • Seksifoorumeilla ikä "tarkastetaan". Ihan hullua. Ensin tarkastus foorumeille mentäessä, sitten viestin avaamisessa. Eikä se kirjautuminen pysy muistissa. Eikä päiväyksen tarvitse olla sama, kunhan on joku. Aivan älytöntä.

  • Hei, ikätarkistuksen pyytäminen kahteen kertaan johtuu siitä, että keskustelujen etusivu on vielä "vanhalla" puolella, mutta keskusteluketjut on jo uudistettu. Iän joutuu siis ikävä kyllä vielä ilmoittamaan sekä vanhalla että uudella puolella. Tilanne korjautuu, kun uudistamme myös keskustelujen etusivun.

   Kirjautumisen katoaminen on harmillinen ongelma, jota tutkimme. Selvää syytä ei ikävä kyllä ole vielä löytynyt, mutta pyrimme korjaamaan tämän mahdollisimman pian.


  • Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Hei, ikätarkistuksen pyytäminen kahteen kertaan johtuu siitä, että keskustelujen etusivu on vielä "vanhalla" puolella, mutta keskusteluketjut on jo uudistettu. Iän joutuu siis ikävä kyllä vielä ilmoittamaan sekä vanhalla että uudella puolella. Tilanne korjautuu, kun uudistamme myös keskustelujen etusivun.

   Kirjautumisen katoaminen on harmillinen ongelma, jota tutkimme. Selvää syytä ei ikävä kyllä ole vielä löytynyt, mutta pyrimme korjaamaan tämän mahdollisimman pian.

   TuleekoSEKSI -osastoon HAKU-toiminto takaisin?


 • Miksi uuden ketjun aloittamiseen vaaditaan kirjautumista?

  • Hei,
   uuden ketjun aloittamiseen ei vaadita kirjautumista. Jos aloituksen tekeminen ei onnistu sinulta kirjautumatta, olethan yhteydessä käyttäjätukeemme palautelomakkeen kautta, jotta voimme selvittää, mistä voisi olla kyse: https://www.suomi24.fi/palaute


  • Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Hei,
   uuden ketjun aloittamiseen ei vaadita kirjautumista. Jos aloituksen tekeminen ei onnistu sinulta kirjautumatta, olethan yhteydessä käyttäjätukeemme palautelomakkeen kautta, jotta voimme selvittää, mistä voisi olla kyse: https://www.suomi24.fi/palaute

   Aloita uusi keskustelu, otsikko ja viesti ja lopuksi enter. Silloin pitäisi ilmaantua tuo reCAPTCHA, vaan ei. Joten viestin lähetys ei onnistu. Kirjautuminen on pakollista, sitten voi sanoa, että ollaan anonyymistä.


 • Ennen tätä uudistusta pysyin kirjautuneena koko päivän. Ei kirjautunut ulos, vaikka suljin laitteen. Oli paljon parempi juttu, kun sai itse kirjautua ulos, kun tahtoi.

 • Nyt tuli tämän päivän osalle jo puoli tusinaa kirjautumista.

 • Sivun uudistushan tehtiin muistaakseni myös siksi, että käyttö helpottuisi mobiililaitteilla.
  Täytyy näin puhelimella suurimmaksi osaksi käyttävänä sanoa, että valitettavasti huononi.

  Puhelimen ruutu on pieni. Nyt kun tuo yleisväri on vaaleanvihreä, niin tekstitys erottuu huonommin kuin tuossa vanhassa.
  Rekisteröityneenä saa vastausten lukumäärän tuonne ylös. Sinisellä pohjalla valkoinen numero näkyy todella hyvin. Tässä uudessa se näkyy tuossa profiilikuvan vieressä ja hyvin heikosti. Siis kun ruutu on pieni, niin kaikki näkyy huonommin!
  Monilla ikänäkökin on jo vaikuttamassa, niin kyllä sanon, että vanha sininen pohja oli paras.

 • Yhdeksältä kone auki ja nyt jo kolmas kerta!

  • Lyhyeksi jäi. Nyt oli jo neljäs!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lyhyeksi jäi. Nyt oli jo neljäs!

   Ja taas!


 • Voi helvetin kuustoista! Juuri äsken kirjoitin pitemmän viestin, niin eipä sitten yhtäkkiä ollutkaan kirjautunut!!!! Jumaliste, kun ei ole edes puolta tuntia, kun kirjauduin!!!!

  • Voi ei! Koska korjaaminen nyt kestää odotettua kauemmin, kannattaa kokeilla vaihtoehtoisia juttuja. Voit esim. viestin kirjoittamisen jälkeen (ennen lähettämistä) avata jonkin Suomi24-sivun uudelle välilehdelle ja tarkistaa siitä, onko sisäänkirjautuminen vielä voimassa. Toinen juttu, mitä voit kokeilla, on kopioida viesti talteen siltä varalta, että uloskirjautuminen on tapahtunut viestin kirjoittamisen aikana.

   Terkuin,
   Suomi24-tiimi


  • suomi24 kirjoitti:

   Voi ei! Koska korjaaminen nyt kestää odotettua kauemmin, kannattaa kokeilla vaihtoehtoisia juttuja. Voit esim. viestin kirjoittamisen jälkeen (ennen lähettämistä) avata jonkin Suomi24-sivun uudelle välilehdelle ja tarkistaa siitä, onko sisäänkirjautuminen vielä voimassa. Toinen juttu, mitä voit kokeilla, on kopioida viesti talteen siltä varalta, että uloskirjautuminen on tapahtunut viestin kirjoittamisen aikana.

   Terkuin,
   Suomi24-tiimi

   Osaa nyt tuollasia puhelimella tehdä..


 • Moi! Asian selvittäminen ja siten korjaaminen kestää odotettua kauemmin. Pahoittelut! Tämä ongelma ei ole kuitenkaan meiltä unohtunut, mutta pyydämme kärsivällisyyttä.

  Mukavaa päivää!

  Terkuin,
  Suomi24-tiimi

  • Mitäs jos palautetaan jotenkin toimivampi ennen uudistusta -versio.
   Tämä uudistus on kuin olisi kulautettu risiiniöljyä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitäs jos palautetaan jotenkin toimivampi ennen uudistusta -versio.
   Tämä uudistus on kuin olisi kulautettu risiiniöljyä.

   Sanos muuta!
   En yhtään tykkää tästä hailakan himmeästä sivusta! Miksi ihmeessä pitää kaikki olla niin pienellä ja niin haalealla värillä, että suurennuslasin kanssa saa tiirata!


 • Miksi ylläpito on niin ylimielinen, suhtautuu lähes halveksivasti käyttäjiin? Miksi aina esitetään, että mitään ongelmaa ei todellisuudessa ole vaan kaikki toimii, mutta käyttäjät mämmäävät? Miksi ei kysytty, mitä käyttäjät haluavat? Miksi tehtiin mitä itse halutaan ja sitten heitetään kuin luukoiralle?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  150
  2812
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  64
  1601
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  808
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  748
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  15
  588