Hierojien työvaatetus?

Anonyymi

Pidemmän aikaa on ihmetyttänyt, miksi hierojat, terveydenhoidon ammatti-ihmiset pukeutuvat melkein mihin vaatteisiin tahansa tehdessään hierontatyötä. Kenellä on farkut jalassa, toisella verkkarit, kolmannella lököttävät ja likaiset salitreenihousut ja neljäs tepastelee talvipakkasellakin shortsit jalassa. Paitavalikoima on yhtä kirjavaa. Vanhasta kauhtuneesta festaripaidasta hihattomaan T-paitaan, että kainalokarvat varmasti näkyvät. Vanha isäni tuli jokin aika sitten täydessä kiukussa pois hierojalta, kun häntä hoitanut kaveri pyöri lippalakki päässä koko hoidon ajan ja likaisen hikiset vaatteet päällä. Ei mitään kunnioitusta asiakasta kohtaan.

Hoitohenkilökunnan asusteita on kaupoista saatavilla ja niitä käytetään jokaisella lääkäriasemalla, hammaslääkäreissä ja sairaaloissa. Menkääpä peilin eteen ja katsokaa omaa hapitustanne!

1

132

  Vastaukset

  • Hierojien koulutuksessa on selvästi puutetta. Samanlainen meno on hierojaopiskelijoiden hoitotiloissa. Täysin kirjava ja ala-arvoinen vaatetus hoitotyössä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   3112
  2. Surullinen totuus Martinan hääepisodista

   Eikö nää Martinaa puolustavat tyypit tajua miten surullinen tää koko hääepisodi oli? Martina tuli paikalla ihan vääränlaisessa asussa tissejään esitel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1380