Harley pitkälle miehelle?

Anonyymi

Mitä malleja suosittelette jos pituutta 190cm? Aion siis vasta ajaa A-kortin ja H-D kiinnostaisi eniten. B-kortti ollut jo 15v. Ei tarvi olla mikään suuritehoinen koska tulee ensimmäiseksi pyöräksi, mutta ilmeisesti monet halvemmat/pienempikoneiset myös melko pieniä kokonaisuudessan.

Mitkä mallit voisi olla sellaisia edullisempia, ehkä pienempitehoisia, mutta kooltaan kuitenkin sopivia 190cm pituiselle? Tietäisi vähän mitä lähtee etsimään ettei turhaan katsele liian pieniä.

5

<50

Vastaukset

  • Osta sähkö hd jos haluat ettei rahnat mee ihan hukkaan , nykyiset myynnissä olevat vanhat ritsat ovat ylihinnoiteltua huttua.

    • He he, vitsi vitsi. V-twin kone on H-Dn sielu ja luonne joka tekee merkistä legendaarisen, sitä mukaan kun bensakoneiden tarjonta vähenee, niiden arvot nousee jyrkästi. Sinä päivänä kun viimeinen uusi bensamalli poistuu myynnistä, käytettyjen bensamallien hinta nousee uuden hinnan tasolle.

      Ajakoot viherpiiperöt sähkömopoilla.


  • HD on aina rikki. Osta japsi.

  • Taitaa olla nykyisin joka navetassa hd että arvon nousun voit unohtaa tyystin , paljon noita yritetään myydä kovaan hintaan ettei tulisi niin kovasti itselle takkiin , lähinnä nuo pula-ajan eläneet luulevat vielä jonkin harvinaisuuden omistavansa , todellisia keräilykappaleita ei myyntipalstoilla juuri näy , enempi myyjien omaa hehkutusta !

  • Menet käytettyjä pyöriä myyvään liikkeeseen ja istut päälle. Myyjät osaavat kertoa ominaisuuksista. Kohtuuhintaan vanhempi custom KAWA, Suiza tai Yamaha jopa Guzzi. Ne customit ovat matalakierroksisia koneita, patarautaa ja tehoja on sinulle riittävästi. Menestystä, siitä se lähtee... Pekka T/BMW-YAMAHA-HONDA

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.