Voquessa saunomassa

Anonyymi

Olipahan taas kiimainen reissu viime viikon tiistaina . Olen itse 50 vhoikka ukkomies, ehkä hieman ikäistäni nuoremman näköinen niin kropaltani kuin kasvoistakin. "Löysin" Voquen vasta pari vuotta sitten kun vihdoinkin uskaltauduin ensimmäisen kerran julkisesti touhuilemaan miesten kanssa, toki quntelen chatin kautta touhut alkoi jo kun olin reilu 30v. Koko ikäni olen kuitenkin ollut mielestäni bi, mutta ei siitä vielä sen enempää vaan tuohon viime tiistaihin...
Porukkaa oli ihan mukavasti kun pääsin paikalle viiden jälkeen, kassalta pyyhe, kortsu ja liukkari mukaan ja kamat lokeroon ja suihkun kautta saunaan. Saunassa olikin jo yksi mies makuulla melko iso kalu pystyssä jota vanhempi tukeva mies imutteli, lopettivat kun menin sisään mutta sanoin että jatkakaa vain ja niin tekivätkin. Menin tuon makaavan miehen pääpuolelle kun ei muutakaan tilaa enää ollut ja pian hän ujuttikin kätensä minun kalulle samalla kun sai itse imuhoitoa.
Hän koitti kääntyä siten että olisi saanut kaluni suuhunsa mutta ilmeisesti siitä tuli sen verran häiriötä että vanhempi paineli ovesta ulos ja sanoin tuolle kaverille että darkroomiin. Lähdin itsekin saunasta ja taas suihkun kautta suoraan darkkiin.
Menin penkille istumaan pimeään ja heti hivuttautui joku pyyhe ympärillään vireen, nostin käteni pyyhettä pitkin ja tunsin kovan kalun pyyhkeen alla, kaivoin sen esiin ja aloin hitaasti kiusoittelemaan seisovaa kovaa kyrpää. Annoin kalulle kunnon suuhoitoa ja ei kauaa mennyt kun kaveri alkoi huokailemaan siihen malliin että kohta tulee ja hetken päästä sain kunnon lastin suuhuni, avasin vähän suutani ja osa valui käsille ja lattialle, itsellä oli niin kova kiima että halusin spermaa joka paikkaan ja levittelin sen huulilleni ja poskille...huh, sitä riitti.
Kaveri lähti taputtaen päätäni ja hetken päästä olikin jos seuraava imettäjä vieressä tarjoten aikas kookasta kalua suuhuni ja sen mielelläni otinkin, kaveri halusi hiukan jarrutella ja sanoi ettei halua vielä laueta joten hivelin hiljaa huulillani kovaa kyrpää ja välillä imutin kunnolla ja kaveri nautti mutta lopetti kuitenkin hetken päästä ja lähti pois darkista.
Välillä siellä oli useampi mies ja kädet kävivät ties missä ja kaluja kävi suussa ja kiimaisia ääniä oli siellä sun täällä.
Hetken päästä sain todella kovan ja hieman ylöspäin käyrän kalun suuhuni, imin ja nautin...sitten mies kysyi haluaisinko että hän panee minua, onko kumia ja liukkaria. Vastasin myöntävästi ja hän kysyi menisimmekö loosiin kaksistaan johon sanoin että mennään. Heti kun pääsimme loosiin kävin polvilleni lattialle ja otin kalun suuhuni uudestaan. Hän halusi kuitenkin heti panemaan joten mikäs siinä, kumi päälle ja kunnolla liukkaria kalulle ja peppuunkin ja menin polvilleni sohvalle, hän tuli taakseni ja vois sitä riemua kun kova kalu alkoi hiljaa tulla sisään, kaverilla oli tosi hyvä kyrpä ja teki todella hyvää kun varovaisen alun jälkeen alkoi kunnon pano. Kaveri kehui että on tiukka reikä ja hyvä kroppa, nautiskelimme kumpikin vähän aikaa, hän sanoi myös ettei halua ihan vielä laueta ettei lopu ilo kesken.
Poistuimme loosista tahoillemme, kävin suihkussa ja katselin hetken videoita ylhäällä ja kävin gloryholessa jossa imin yhdestä kalusta spermat.
Menin taas darkkiin jossa oli touhuja käynnissä, taas sohvalle istumaan toisten väliin ja kädet vieressä seisovan kaverin pyyhkeen alle, kalu kovettui kivasti ja eikun suuhun. Taas sain imeä niin että leuoiossa tuntui, aika iso oli tämäkin, viereen tuli joku ja alkoi työntämään kalua kohti kasvojani, otinkin sen samantien suuhuni ja totesin että taisi olla panijani tutusta ylöspäin käyrästä kovasta kalusta päätellen. Imin molempia vuorotellen ja hetken päästä panomies kysyi että voiko panna minua siinä, vastasin että on ok, kuulin rapinaa, kortsu taas esiin ja liukkaria ja tunsin kun kalu alkoi painumaan sisään kun samalla imin toista paksua kyrpää.
Kaveri pani jo ihan kunnolla ja hän kysyi pimeydessä minua suuhun nussivalta kverilta että haluaisiko hänkin tulla panemaan peppuun että on kuulemma hyvä tiukka perse. Toinen sanoi ettei hänellä ole kumia mutta voi panna paljaalla, kiimoissani annoin luvan, keikuin itsekin jo ihan orgasmin partaalla. Hän siirtyi taakseni ja käyrä siirtyi eteeni, otti kumin pois ja työnsi kyrpänsä suuhuni samalla kun tunsin paksun kalun työntyvä peppuuni, onneksi kaveri otti varovasti ja sinne se solahti kun oli jo pariin kertaan avattu. Käyrä nussi suutani kunnolla ja pepussa toinen kyrpä, kiimani oli huipussaan ja nautin todella. Kohta otteet päästäni koveni ja kaveri alkoi ruikkimaan spermoja nieluuni, kiimoissani nielin ja nielin..
peppuun panijan kalu alkoi pehmenemään ja hän lopettikin ja lähti pois, taputti pepulle ja sanoi kiitos (imin samasta kalusta vielä myöhemmin spermat).
En ollut itse vielä lauennut, nousin ja menin gloryholeen yläkertaan, kuulin kun joku käveli perässä toiselle puolelle, työnsin kaluni reiästä ja kaveri kävikin heti sen kimppuun eikä tarvinnut kauaa työnnellä kun laukesin rajusti. Huh..

6

2696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa ihana tarina, saispa joskus imee montaa kullia...

    • Anonyymi

      Hieno tarina. Lisää samanlaista!

    • Kiitos kehuista, "tarina" on tosi joten oli helppo kertoa, voin kirjoitella muistakin kokemuksista lisää jos on kiinnostusta. Itse olen pienemmältä paikkakunnalta alunperin lähtöisin joten siksi ehkä tuo myöhäisempi herääminen näihin miesjuttuihin.

      Voisin kertoa seuraavaksi ehkä miehestä joka oli vahvasti mukana tällä miesseksin alkutaipaleella, kutsutaan häntä vaikka "Kontulan Kaleksi"..

      • Anonyymi

        Kerro ihmeessä. Tuo eka stoori oli ainakin hyvä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro ihmeessä. Tuo eka stoori oli ainakin hyvä!

        Eunukin päiväunia taas kerran


    • Anonyymi

      Kiitos kivasta ja kiihottavasta tarinasta.
      Minäkin olen pieneltä paikkakunnalta ja miesten välinen touhuilu kiinnostaa.
      Nuorena poikana sain kokea ensimmäisen kerra imuttelun ja tietysti sain myös maistaa kullin ja speman maun itsekin ja siitä asti kullit on kiinnostaneet.
      Sepe38

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe