Mitä mieltä radio rock:sta

Anonyymi

Itse usein tätä kanavaa kuuntelevana saa pettyä kyllä siihen musiikki tarjontaan.
Paljon hyvääkin musaa soitetaan mutta sitten tulee sellaista musiikki minkä ei uskoisi kuuluvan rock genreen mitenkään, tulee mieleen että nyt miehet hame päälle ja päivätansseille musiikkia.

Täällä palaute on luettavissa pitkän aikaa, toivotaan korjausta musiikki tarjontaan, joutuu vaihtaa kanavaa aika usein mikä ei kai ole haluttu saavutus.

11

141

  Vastaukset

  • Ärsyttää voi joku ramstain saksanpaskaa, tosi typerän kuulosta musaa ja tätäkin tulee monta kertaa päivässä

   • Olen samaa mieltä ja minäkin olen Savon linnasta.


  • Ap:n viestiin, mikä pulma että mies pukeutuu hameeseen, terv heteromies. Ei se ole sulta pois.

  • Jos Suomessa on Radio Rock-niminen radiokanava, niin luulisi sen olevan parempikin. Soittolista umpitylsä. Ruotsista löytyy parempia vaihtoehtoja.

   Radio Helsinkikin tarjoilee parempaa rokkia, vaikka välillä tulee paljon muutakin. Mieluummin vaikka jatsia biisin verran, kuin sitä samaa Metallicaa.

  • Enpä tiedä kun en ole ikinä kanavaa kuunnellut.
   Mikä on taajuus ?

   • Oulussa 88.8 FM.


  • Kuuntelen aamuja , ne on parhaat muuten päivällä tulee konservatiivisempaa oikeisto pulinaa sen Jone Nikulan suusta eli rock on kaukana tanssii tähtien kanssa miehestä , lienee kustapäässä aikamoisesti ja paskaa sama koskee ystäviänsä esim, jussi69 miksi noin epäselvän ilmaisun tyyppi on radiossa ja samaa populistioikeistoa,,,,,
   Jussi Lampi ok.

  • Nikulan takia en puljua paljoa viitsi kuunnella, noloa kun 50 vuotias uhoaa kuin murrosikäinen teini. Vaikuttaa siltä että hänelle on jäänyt joskus 80-luvulla traumat jostain kristillisestä yhteisöstä joka on asettunut poikkiteloin hänen mielimusiikkiaan vastaan, "Kukaan ei vie minun Number of The Beast LP:tä!", poikkaraukka on kokenut kristillisyyden uhaksi, varmasti jättänyt mieheen syvät arvet.

   Mutta ajat muuttuvat ja kun on ikää jo 50 vuotta niin voisi antaa jo olla, tuollainen antikristillisyys tuottaa vain myötähäpeää kun sitä harjoittaa tuossa iässä. Murrosikään luonnollisesti kuuluu että haastaa auktoriteetteja ja myös hieman kapinoikin mutta Jonella se on jatkunut jo kymmeniä vuosia, normaalitapaukset kasvavat tuosta jo ulos parikymppisiksi tultuaan.

   • Olet aika pelle, jos kuunteluvalikoimaasi on joskus kuulunut tämä Radio Rosk!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet aika pelle, jos kuunteluvalikoimaasi on joskus kuulunut tämä Radio Rosk!

    Kuinka monta kertaa tuossa YLE PUHE kanavan ohjelmassa haastateltava sanoi haastattelun aikana "niinku tootaa niinku tota"


  • Ihan paska! Jatkuvasti samat kipaleet.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   318
   4740
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2870
  3. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   104
   2659
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   365
   1411