Aihe

Amk pääsykoe

Anonyymi

Miten meni? Minusta koe oli vaikea ja erikoinen. Etiikkaosio ihmetytti kaikenkaikkiaan ja enkku oli tosi vaikea.

4

901

  Vastaukset

  • Matikka helppo. Äikässä liian vähän aikaa, enkku liian vaikea, ongelmanratkasu/päättely ihan ok. Eettinen osio täys farssi

  • Huonosti meni. En nää mitään syytä miksi pääsisin kouluun. Matikka oli mielestäni vaikein. Muutama matikantehtävä oli helppo, loppuja en osannut laskea ollenkaan. Äidinkielessä loppui aika kesken, ehdin vastata ainoastaan kahteen osioon ja niissäkin piti arvailla. Englannissa olen mielestäni hyvä, mutta sanasto oli niin vaikeaa etten tiedä saanko yhtä ainuttakaan pistettä siitä osiosta. Ongelmanratkaisut/päättelyt olivat osa helppoja. Etiikka oli todellakin farssi! Joukossahan oli myös testikysymyksiä. Tuntuu että koko etiikkaosio olisi ollut pelkkä testi.

   • Omg kiitos munkiin mielestä matikka oli vaikea, en ymmärtää miten kaikki sano helpoksi! Etiikka oli nauratava ku en ymmärtänyt mitään!


  • Omasta mielestäni etiikan osio ei ollut sinällään vaikea, mutta tehtävän anto oli kehnosti selitetty ja muutenkin vastauksissa oli paljon tulkintaeroja. Itse luulin ennen koetta että pärjään englannin kielen osiossa parhaiten mutta kävikin päinvastoin. Muutenkin torstaina iskenyt flunssa verotti paljon perjantain pääsykokeessa itseäni. Normaalisti mulla ei ole mitään ongelmia esim. luetun ymmärtämisessä, mutta tuntui etten jaksanut keskittyä täysillä. Parhaani yritin, en tiedä riittääkö se. Olen kuullut monelta muultakin tuosta ajan loppumisesta kesken.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1726