Amk pääsykoe

Anonyymi

Miten meni? Minusta koe oli vaikea ja erikoinen. Etiikkaosio ihmetytti kaikenkaikkiaan ja enkku oli tosi vaikea.

4

746

Vastaukset

 • Matikka helppo. Äikässä liian vähän aikaa, enkku liian vaikea, ongelmanratkasu/päättely ihan ok. Eettinen osio täys farssi

 • Huonosti meni. En nää mitään syytä miksi pääsisin kouluun. Matikka oli mielestäni vaikein. Muutama matikantehtävä oli helppo, loppuja en osannut laskea ollenkaan. Äidinkielessä loppui aika kesken, ehdin vastata ainoastaan kahteen osioon ja niissäkin piti arvailla. Englannissa olen mielestäni hyvä, mutta sanasto oli niin vaikeaa etten tiedä saanko yhtä ainuttakaan pistettä siitä osiosta. Ongelmanratkaisut/päättelyt olivat osa helppoja. Etiikka oli todellakin farssi! Joukossahan oli myös testikysymyksiä. Tuntuu että koko etiikkaosio olisi ollut pelkkä testi.

  • Omg kiitos munkiin mielestä matikka oli vaikea, en ymmärtää miten kaikki sano helpoksi! Etiikka oli nauratava ku en ymmärtänyt mitään!


 • Omasta mielestäni etiikan osio ei ollut sinällään vaikea, mutta tehtävän anto oli kehnosti selitetty ja muutenkin vastauksissa oli paljon tulkintaeroja. Itse luulin ennen koetta että pärjään englannin kielen osiossa parhaiten mutta kävikin päinvastoin. Muutenkin torstaina iskenyt flunssa verotti paljon perjantain pääsykokeessa itseäni. Normaalisti mulla ei ole mitään ongelmia esim. luetun ymmärtämisessä, mutta tuntui etten jaksanut keskittyä täysillä. Parhaani yritin, en tiedä riittääkö se. Olen kuullut monelta muultakin tuosta ajan loppumisesta kesken.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1257
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  941
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  492
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  430
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  378