TV HD on pelkkää paskaa

Anonyymi

Paljon parempi katsoa peruslaatua. HD kun kuvaa partakarvat akoilta, sun muuta mitä ei edes livenä huomais. Kuvaa kuin zoomattuna mikroskoopilla. Ei tuollaista HD-paskaa tarvis kuin vaan erikoistapauksissa, eli ei koskaan.

15

66

  Vastaukset

  • Juu, väritkin on ihan syvältä. Kuka jaksaa kattoa punoittavia naamoja, joita ei edes huomaa livenä. Parempi vaan katsoa vanhasta mustavalkotöllöstä.

  • Taitaa vaan olla kateellisten vinkumista kun ei oo varaa parempaan televisioon.

   • On ihan normaalia selittää pihlajanmarjat happamiksi, kun ei ole uusiin vehkeisiin varaa.

    Vrt. samoin on kommentoitu astianpesukoneet (käsin tulee puhtaampaa), kameroiden valotusautomatiikka, autojen 5. vaihde jne. jne.

    Oikein kovasti kun tällaista hokee, niin siihen MELKEIN voi itsekin uskoa ja sitten tyhjä lompakko ei enää harmita yhtä paljon. Vaan aika usein sen harmituksen poishuuhteluun pitää käyttää myös kaljaa tai muita päihteitä -> ei ole jatkossakaan rahaa ostaa mitään kivaa -> tarvitaan lisää päihteitä harmituksen poishuuhteluun.

    Tämä on sitä vuokraslummien arkea. Tämä on syy siihen, miksi kurjimmistakin vuokraslummeista aina löytyy vähintään 1 lähiöräkälä, vaikka kaikki muut palvelut kuolee pois.


  • Joo, ei kukaan enää katsele HD-kuvaa. Kuvan pitää olla 4K:ta.

   • Jos lähetys tulee SD:nä tai HD:nä niin eipä siitä 4K:sta ja tuumistakaan ole apua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos lähetys tulee SD:nä tai HD:nä niin eipä siitä 4K:sta ja tuumistakaan ole apua.

    Kyllä 4K sisältöä on saatavissa, vaikka suomalainen tv tuleekin jälkijunassa.


  • Joo ne karvatkin näyttää joltakin puun oksilta ei hyvä huba huba

  • Aloittajalla taitaa olla liian suuri tv katseluetäisyys huomioiden.

   • Liian suuri, mutta liian pienellä resoluutiolla. Myös laitteen tarkkuus vaikuttaa katseluetäisyyteen ja vanhat nyrkkisäännöt voi heittää romukoppaan.


  • Onhan se niinkin ettei sisältö parane tekniikan mukana.

   • Toisaalta hyväkään sisältö ei pelasta, jos kuvanlaatu on kauheaa suttua. Kuten moni vanhempi televisio-ohjelma on. Enkä nyt tarkoita pelkästään amerjiikan "hauskimpia" VHS-suttuvideoita. Osa sarjoistakin on kuvattu niin kämäsellä kalustolla, ettei kuvanlaatu niissä yhtään kummempi ole. Viimeksi silmään osui jotain polliisiteeveen uusintoja.

    Se perinteinen PAL-analogitelevision erottelu kun oli teoriassa jotain 700x560 luokkaa ja sekin lomiteltuna... ja käytännössä (etenkin videonauhalle kuvattu materiaali) oltiin jossain VGA ja neljänesVGA:n (320x160) -resoluution välimaastossa. Ei ihan pieni ero HD laatuun...

    Jotenka perus VHS suttu oli kauheaa suttua jo silloin, kun kuvaruudut alkoivat kasvaa yli sen muinaisen 24/26" koon. Vaarille kelpaa, kun vaari katselee edelleen 26" kotimaista Saloraa/Finluxia.


   • Jos seuraa vain kotimaista tarjontaa.. salkkareita, selviytyjiä, temptation islandia ja muuta skeidaa niin ei sillä tekniikallakaan kai silloin ole mitään merkitystä.


  • Mitä isompi tuumakoko, sen huonompi kuvanlaatu, kun niitä pikseleitä ei ole yhtään sen enempää. Kaikki paitsi QLED on roskaa.

   • Kannattaa siirtyä sieltä HDready ajasta fullHD aikaan ja tulla uudelleen selittämään...


  • HD on 1366x768 ja Full HD 1920x1080.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7290
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   257
   5379
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   76
   3859
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1565
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   54
   1109