Ruoveden yhtenäiskoulun opettaja

Anonyymi

Miten ruovedellä voi olla opettaja joka on tuomittu välivaltarikoksesta? Eikö siellä tutkita rikostaustaa?!?? Opettaa ala-asteikäisiä koululaisia,huolestuttavaa,mitä jos kilahtaa kesken koulupäivän? Mies opettaja Jämsästä.

6

70

  Vastaukset

  • Eipä ole rahaa palkata parempia opettajia, kyllä on muutenkin vähän outoa porukkaa tuo koulun henkilökunta

  • Kuulehan kun kuka hyvänsä voi kilahtaa kesken koulupäivän, vaikka ei olisi koskaan edes kironnut. Oppilaat varsinkin kilahtelevat aika usein tavalla tai toisella.
   Toisaalta koulussa pitäisikin opettajien olla sellaisia kovia kundeja, jota vähän rajumpikin oppilas kunnioittaa.

   Nykykoulussa ei mikään säälittävä varpunen kauan opettajana pärjää.

  • Rikostaustan tutkimisessa näkyvät _alaikäisiin_ kohdistuneet teot, joista on saanut tuomion. Jos, ansaitusti, on vetänyt kusipäänaapuria turpaan, niin se ei onneksi haittaa työnhakua.

  • Lasten kanssa toimimiseen annettavassa rikostaustaotteessa näkyy väkivaltarikoksista vain törkeimmät. Taposta, murhasta, surmasta, törkeästä pahoinpitelystä tai törkeästä ryöstöstä tuomittu ei voi toimia opettajana.

   Jos henkilö on tuomittu vaikkapa lievästä tai perusmuotoisesta pahoinpitelystä, on hänen rikostaustansa opettajan ammatin suhteen puhdas ja työnantajalle ei tietoa tästä tuomiosta välitetä.

   Muita opettajan tehtävään valittavalta vaadittavasta rikostaustaotteesta ilmeneviä rikoksia ovat seksuaalirikokset, huumausainerikokset ja ihmiskauppa.

  • Hyvä kun on hieman katu-uskottavuutta. Ymmärtää ne pilalle paapotut mussukat paremmin opetusta ja jättävät kännykkänsä pois tunneilta.

   • Tiedä sitten miten naistenhakkaaja sitä katu-uskottavuutta saa..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   289
   11635
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7123
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5577
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   4764
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3275