Katselin you tubesta

Anonyymi

Koosteeta 2008 big Brotherista. Ikävä tuli, tehtäviin panostettu, oli bileitä, jengi riiteli ja rakasti, bileitä ja kurjuutta, talo nätti ja huonekalut kivoja, vaihto asukas eteläafrikasta, uusia asukkaita=piristää muitakin ja myös maksavia katsojia, voi voi, tulispa vielä tommosii bb juttuja ja pitempi tietysti, että voi tulla niitä uusia, ym vaihtoja...
Sitä odotellessa, ehkä ensi syksynä....

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika kultaa muistot. Ei siellä noin hauskaa ollut.

      Tehtävät olivat ihan sitä samaa paskaa mitä nytkin. Muistatko esimerkiksi sen viikkotehtävän kun tyyppien piti laittaa munia kennoon 247? Ehkä tylsin viikkotehtävä ikinä.

      Sen lisäksi Subin BB:ssä ei saanut vapaa-ajalla tehdä yhtikäs mitään. Tyypit joutuivat istumaan paikoillaan ja pitämään silmiään auki ja jutut olivat yhtä väsyneitä. Sieltä oli kielletty kaikki leikit ja pelit ja päiväunikielto, kiroilukiellot ja tupakkakiellot olivat jatkuvasti voimassa. 247 katsominen oli todella tylsää kun kaikki vain makoilivat sohvilla ja sängyissä.

      Se formaatti jossa asukkaita kidutettiin kielloilla oli tylsää ja teki asukkaista väsyneitä ja tylsiä. Nyt kun asukkaat saavat nautintoaineensa ja ovat pirteitä kun saavat välillä nukkuakin, heidän juttunsa vapaa-ajalla ovat paljon kiinnostavampia ja he myös keksivät itse tekemistä.

      Muistatko esimerkiksi sen kiellon ettei silmiä saanut sulkea (päiväunikielto) tai peittää (turvallisuussyistä), ja tyypeillä oli ainoana sallittuna leikkinä murhapeli (nopat ja muut viritykset joita asukkaat keksivät kerättiin aina pois). Kyllä oli tylsää kun sekin leikki noilla typerillä päiväunikielloilla kiellettiin.

      Toivon että nelosen BB ei ikinä lähde sille tielle pilaamaan BB:n 247:aa.

      Maikkarin BB:llä oli myös huomattavasti isompi tuotanto ja pääoma sen tuottamiselle. Nelosen BB on paljon paljon köyhempi. Esimerkiksi erillisiä kamerakäytäviä ei ole, vaan kaikki hoidetaan kiinteillä kameroilla ja muutamalla kameramiehellä ja ohjaajalla. Kaikki tehtävät toteutetaan pienellä tekniikkaryhmällä ja käytännössä kaikki materiaali saadaan valmiina rakennusfirmalta (esimerkiksi rakennustelinerata jne.) Mainosaikaakin on ollut hyvin rajoitetusti, ja monta kertaa se on alle kolme minuuttia, kun taas Maikkarilla mainokset oli joskus lähelle jopa kuutta minuuttia. Heillä oli myös pidempi lähetysaika ja sen lisäksi erillinen extra. Nyt on vain puolitoistatuntia ja siihen kuuluu extra haastatteluosuus ja sekin sai väistyä toisen realityn tieltä myöhemmäksi. Toki tuotantoa rajoittaa fasiliteettien rajoitukset, ja siitä syystä kamerakäytäviä ei saa paikalle ja tehtäväaluekin ja piha on tietynmallinen ja kaikki sisältö on kierrätettyä. Ei se sisältö ole kierrätetty sen vuoksi että se olisi jokin teema, vaan siitä syystä että siinä on säästetty rahaa iso summa. Tuotantotiimi ja tuottaja onkin epäilemättä epäonnistunut joissakin neuvotteluissaan mahdollisten yhteistyökumppaniensa kanssa ja pääoma on jäänyt pienemmäksi, mutta toisaalta, tämä voi olla ihan hyvä ensivuotta ajatellen kun tuottaja pystyy perustelemaan että vähemmälläkin saa enemmän näkyvyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe