Midi interface /breikboard

Anonyymi

Tarvitsen laitteen jolla saan nappien painallukset muutettua midi muotoon ja siten soitettua mitä tahansa laitetta joka kytkettynä, erillisillä napeilla.
Purin jo yhden keyboardin keyt ja kytkin sinne omat kytkimeni, mutta tarvitsen väliosan joka osaa puhua suoraan midiä ilman urkua välissä. Urussa kun ei ole mitään midi kanavan säätöjä tms hienouksia.

3

<50

Vastaukset

 • Laitapa googleen hakusanoiksi: arduino midi controller

  Joku näistä todennäköisesti kelpaa sinulle suoraan tai pienellä ohjelmakoodiin koskemisella.

  • Kiitos, näitähän (atduino nano) löytyi 8€/kpl, eikähön näillä saa tehtyä.. Tosin olisin halunnut tehdä laitteen ilman kännykkä - koon osia ja tietokoneita, mutta jollei muutakaan nykyään enää ole olemassa.. Uskon kyllä että jostain löytyy joku joka on tehnyt ihan parilla ic piirillä ja diy diodeilla, vastuksilla ja - komponenteilla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kiitos, näitähän (atduino nano) löytyi 8€/kpl, eikähön näillä saa tehtyä.. Tosin olisin halunnut tehdä laitteen ilman kännykkä - koon osia ja tietokoneita, mutta jollei muutakaan nykyään enää ole olemassa.. Uskon kyllä että jostain löytyy joku joka on tehnyt ihan parilla ic piirillä ja diy diodeilla, vastuksilla ja - komponenteilla.

   No no, eipäs tuhlata! Halvin avr mihin olen törmännyt -pelkkä piiri- on tainnut olla tiny25. Sen sai muistaakseni 85 sentillä. Ja 8 pinnisenä siinä on midiin ja virtoihin tarvittavien nastojen jälkeen vielä jäljellä 4 kpl nastoja eli 15 nappiako sillä sitten saisi? Tai 7 nappia+näppäimistö keskeytys:
   https://electronics.stackexchange.com/questions/376438/creating-a-5x5-keypad-without-using-micro-controllers?rq=1
   Diodilogiikka on koeteltua näppäinmatriiseissa, vanhoissa puhelimissa voi olla valmis matriisi ja joissakin on varsin käyttökelpoinen käyttötuntuma ja näkö edelleen.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.