PrimaCat kissan kuiva ja märkäruuat

Anonyymi

Ite oon syöttänny kissalleni classic-sarjan märkäruokaa hyytelössä, ei sisällä viljaa, eikä sokeria, hyvin on kelvannu. Kiinostais kokeilla kuivaruuasta viljatonta lohi versiota. Koostumus: Tuore lohi 26%, dehydratoitu kana 26%, herne, peruna, dehydratoitu kalkkuna 12%, kananrasva, kuivattu omena, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS ( 200mg/kg ), superfood-sekoitus 500mg/kg ( tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä ) Miltä vaikuttaa koostumus?

4

<50

Vastaukset

  • Jos, kissalle tulee virtsatieongelmia, se johtuu siitä et kissa saa ruuastaan liian vähän nestettä.Eli,osa kissoista juo liian vähän syödessään kuivaraksuja, ja siitä johtuu virtsatieongelmat.

  • Mitä vähemmän, sitä parempi. Pätee kaikkiin kuivaruokiin. Elimistö kuivuu ja tulee monenlaista kremppaa. Pitemmällä aikavälillä monen raksuilla ruokitun kissan ja koiran munuaiaset pettävät.

    • Kissalla tulee aina olla tarjolla puhdasta vettä!

      Myös monen märkäruoalla ruokitun kissan ja koiran munuaiset pettävät ikääntymisen myötä.


  • PrimaCat on siitä ongelmallinen merkki, että vaikka valmistaja on kotimainen, raaka-aineet tulevat ulkomailta. Ei pidä syöttää liiemmälti. Voi olla antibiootti- ja muita lääkejäämiä tai ympäristömyrkkyjä. Ainut oikeasti kotimainen kissanraksu on Oscar.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.