PrimaCat kissan kuiva ja märkäruuat

Anonyymi

Ite oon syöttänny kissalleni classic-sarjan märkäruokaa hyytelössä, ei sisällä viljaa, eikä sokeria, hyvin on kelvannu. Kiinostais kokeilla kuivaruuasta viljatonta lohi versiota. Koostumus: Tuore lohi 26%, dehydratoitu kana 26%, herne, peruna, dehydratoitu kalkkuna 12%, kananrasva, kuivattu omena, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS ( 200mg/kg ), superfood-sekoitus 500mg/kg ( tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä ) Miltä vaikuttaa koostumus?

4

<50

  Vastaukset

  • Jos, kissalle tulee virtsatieongelmia, se johtuu siitä et kissa saa ruuastaan liian vähän nestettä.Eli,osa kissoista juo liian vähän syödessään kuivaraksuja, ja siitä johtuu virtsatieongelmat.

  • Mitä vähemmän, sitä parempi. Pätee kaikkiin kuivaruokiin. Elimistö kuivuu ja tulee monenlaista kremppaa. Pitemmällä aikavälillä monen raksuilla ruokitun kissan ja koiran munuaiaset pettävät.

   • Kissalla tulee aina olla tarjolla puhdasta vettä!

    Myös monen märkäruoalla ruokitun kissan ja koiran munuaiset pettävät ikääntymisen myötä.


  • PrimaCat on siitä ongelmallinen merkki, että vaikka valmistaja on kotimainen, raaka-aineet tulevat ulkomailta. Ei pidä syöttää liiemmälti. Voi olla antibiootti- ja muita lääkejäämiä tai ympäristömyrkkyjä. Ainut oikeasti kotimainen kissanraksu on Oscar.

  SEISKA.FI

  • Kuva! Tältä Jari Kurrin ex-vaimo Tiina näyttää nykyisin: Olen ollut tietoisesti poissa julkisuudesta! 
  • Alina Voronkova aikoo naimisiin Joonaksen kanssa vuoden päästä kesällä: Häät tanssitaan Lahdessa!
  • Muistatko? Suomeen kesäksi muuttanut ravintolamoguli Tomi Björck joutui kohun keskelle viime jouluna strippibaarivierailujen myötä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   31
   1797
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1489
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   60
   1210