Mikä vikana

Anonyymi

"Lähetys epäonnistui".

Vai että käyttäjän vika. Kyllä se on vastaanottajat systeemeissä vika. Aina välillä tuo ilmoitus. Tähän asti selityksenä on ollut, että just silloin on tehty päivityksiä. Kerran tai pari tuo selitys menee läpi, mutta kun tapauksia on kymmeniä, selitys ontuu kuin katkaistu puujalka.

Tunnustaisitte vain, että kaikki teillä ontuu samalla tavalla kuin moderointikin. Satunnaisesti.

4

<50

Vastaukset

 • Useimmiten väitetään, että valittajan laitteissa ja sovelluksissa on vikaa. Miksi sitten muut sivustot toimii moitteetta?

  • Moi! Jos emme löydä mitään yleistä vikaa, niin silloin syy löytyy yleensä käyttäjän laitteesta, selaimesta, niiden yhdistelmästä tai jostain muusta, sivustosta riippumattomasta asiasta. Näitä asioita taas emme voi selvittää, jos meille ei lähetetä lisätietoja. Mikään syytös lisätietojen kyseleminen ei kuitenkaan ole, vaan se on pyrkimys selvittää asiaa.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi


 • Moi! Olisitko yhteydessä käyttäjätukeen palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi, jos ongelma vielä jatkuu? Tarvitsisimme hieman lisätietoja.

  Terkuin,
  Emma,
  Suomi24-tiimi

  • Ei mitään salaista viestintää. Läpinäkyvyyttä asioiden hoitoon.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  150
  2812
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  64
  1601
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  808
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  748
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  15
  588