Kerrostaloon vaihdettiin joitakin

Anonyymi

vuosia takaperin ikkunat, Nyt sitten porukalla ihmetellään, miksi jokainen vesipisara jää ikkunaan eikä valu pois, vaikka kovinkin sataa. Lika ja pöly jää kiinni, joten vaatii paljon enemmän ikkunoiden pesua ja tiuhempaan, mitä niissä aiemmin oikeaa lasia olevat.

Vanhat ikkunalaseista sadevesi valui alaspäin pitkin lasia ja puhdisti ne. Nyt on päinvastoin vesisade likaa.

Siis kysyn, mistä tämä johtuu? Maksoikin paljon tällaiset!!!!!

1

<50

  Vastaukset

  • Huomattu on. Materiaali ei ole aitoa lasia, vaan jotain muovisekoitetta. Muoviin jää kaikki lika. Meillä eipestä näitä muovisekoitteisia laseja kuin kerran vuodessa. Saa olla niin likaset kuin on. Ihan turha laittaa aikaansa johonkin ikkunoiden pesuun, on muutakin tekemistä. Joka sateen jälkeen näitä tosiaan saa pestä, jos aikoo pitää puhtaana. Meidän taloyhtiössä mainostettiin lämpölaseina. Tekisi mieli kommentoida hyvinkin kovaäänisesti näitä, mutta olkoon ja näkyköön sitten liat muillekkin. Kaikilla sama tilanne.

   Enää ei ole mitään aitoa ja hyvää vaan on uusiomateriaaleja, jotka monin verroin sekundaa, huonompia. Kierrätysmateriaalien huonoa tulosta ja sitä sitten kehutaan, jotta saadaan taloyhtiöt maksamaan firmoille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   208
   3777