Kiitos Ville

Anonyymi

Kiitos näistä viikoista jotka olit bb:ssä olit koko formaatin kiinnostavin ihminen niin erilainen. Toit niin tylsään ohjelmaa sellaista omaa syvyyttäsi. Harmi että osaltasi tämä päättyi ja harmi ettemme me tavis katsojat nähneet kaikkea mitä siellä talossa kerroit. Olisin toivonut lisää sinun henkilökohtaisia kertomuksiasi elämästäsi niin hyvistä kuin huonoistakin. Ehkä saamme kuulla jossain muualla sinusta lisää?

20

114

  Vastaukset

  • BB talo ei ole oikea paikka villen kaltaisille hihhuleille julistaa päässä höyryävää pissaansa. Varmaan sinäkin löydät nyt villen luokse kuuntelemaan hänen höpinöitään. Jos sulla on vielä pyöreä pylly niin kannattaa sitäkin näytellä villelle. Se niin tykkää katella niitä.

   Todellinen uskova ihminenhän ei täällä surffaile joten turha villeäkään täällä on kiitellä.... ai niin sehän oikeesti uskoo vain itseensä. Päässäänkin keskustelee itsensä kanssa .

   • No sinullapas on outo käsitys uskovaisista 🙃ollaan ihan tavallisia ihmisiä,itketään, nauretaan, syödään,ja jopa ulostetaan😊siis olemme ihmisiä,emme Jeesuksia.Vain Jeesus on synnitön ja täydellinen.


  • Ville oli kyllä syy seurata ohjelmaa.Jos tuolla ei onnistunut takomaan näille himohiirille, joiden ainut ilo,syödä,juoda,maata...niin kiitos Ville,tänne tuli sanomasi perille.

   • kun ville lähti talosta loppui mielenkiinto bb hen.


   • Luulisi uskovilla olevan parempaakin tekemistä kuin seurata roskaohjelmia ja jotain suoli24 löpinöitä. Tosiaankin mulla on ollut aivan toisenlainen käsitys uskovista.


  • Oletteko katsoneet Villen haastattelut? Tuli ihan tippa silmään siitä missä hän puhui isän ikävästä. Todella kauniisti verrattu.

   • Kiitän luojaani ettei sen tekopyhää naamaa enää tarvitse katsella.
    Siis en nähnyt ja pikakelaan jos sattuu vilahtamaan jossain. Hyi wittu mikä suukin sillä on ja sen siansilmät viestii kaikkea muuta muttei rehellisyyttä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitän luojaani ettei sen tekopyhää naamaa enää tarvitse katsella.
    Siis en nähnyt ja pikakelaan jos sattuu vilahtamaan jossain. Hyi wittu mikä suukin sillä on ja sen siansilmät viestii kaikkea muuta muttei rehellisyyttä.

    No kato sitten järjenköyhiä hölmöjä. Ehkä olet itse samanlainen 😄


   • Anonyymi kirjoitti:

    No kato sitten järjenköyhiä hölmöjä. Ehkä olet itse samanlainen 😄

    Villen takia moni hyvä joutui lähtemään ennen aikojaan koska tuotanto halusi pitää sen talossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitän luojaani ettei sen tekopyhää naamaa enää tarvitse katsella.
    Siis en nähnyt ja pikakelaan jos sattuu vilahtamaan jossain. Hyi wittu mikä suukin sillä on ja sen siansilmät viestii kaikkea muuta muttei rehellisyyttä.

    Varmaan olet itse kaunis ja täydellinen??Minusta ei kyllä kenenkään ulkonäköä pitäisi pilkata.Saattaa joskus elämä heittää vasten omia kasvojasi tuon pilkan.


  • Ville oli talon selkäranka. Nyt ilman Villeä se lysähti kasaan.

   • Voit soittaa Villelle tai katsella sen typeriä youtubeja, jos sitä noin ikävä on.


   • Ville oli ihan jotakin muuta kuin selkäranka. Kammotus koko mies. Paha oikeesti


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ville oli ihan jotakin muuta kuin selkäranka. Kammotus koko mies. Paha oikeesti

    Ethän kuitenkaan mitätöi omallasi muiden mielipidettä? Vaikka se olisi erilainen, kuin sinun mielipiteesi.


  • En ole uskon äijä enkä pitänyt villestä alussa mutta loppua kohden oli se ukko talossa pistin yv villelle kun tippui ja hämeen mokian äijältä tuli kaunis kiitos

   • Loppua kohden sen nuppi alkoi seota kun se katseli Anun riisuutumista ja sen paljasperse pyllistelyjä.


  • Ville olisi ansainnut ehdottomasti pääsyn finaaliviikolle. Miksei BB-formaattia voitaisikin uudistaa niin, ettei kukaan tippuisi viikoittain, vaan jokainen saisi olla siellä sen 10 viikkoa.

   Jos Tarinakin olisi talossa vielä olisi saatu ties vaikka mitä viihdettä ja ärsytystä sinne. Timolla ja Emmilläkin olisi ollut vielä varmasti annettavaa.

   Ongelma on vain siinä, että tää ei toteudu, koska siinä menetettäisiin äänestäjien tuomat rahat.

  • Minusta on hienoa että uskovaisetkin tulee nöihin ohjelmiin mukaan.Ville teki hienosti kun puhui uskostaan,Moni varmaan tuli ajatelleeksi omaa uskoaan.Tippui viimemetreil joka oli pettymys.Olisin kuunnellut mielelläni hänen juttujaan.Harvinaisen sivistynyt ,

  • Eilisessä haastattelussa jopa H. Moisio ihmetteli Villen putoamista. Eli Villellä on ollut laaja kannattajakunta, ei yksin "uskovaiset hörhöt".

   Mahd. Moisio ei vielä tiedä, että Anu ilm. ostettiin isoilla rahoilla äänestettynä ja yhden radiotoimittajan paasauksilla jatkoon. Nämä etuoikeudet ovat muilta asukkailta puuttuneet. Mikähän radiokanava olikaan kyseessä? Se oli se toissailtainen sössö.

   Mikäli Anu "voittaisi" kisan, olisi se ison buuaksen paikka. Mutta täystunteettomana ihmisenä hän itse tuosta tuskin piittaisi. Olis vaan kiva saada 30 tonnii bilettämisiin, vedätettyjen BB-katsojien rahoilla! "Tulin, näin ja voitin, vedätin hei kaikkii, jeee!"

   Toistaiseksi kärkipaikasta taistelee Krisu ja Kevin. Itselleni on ihan sama kumpi voittaa, kumpikin on hyviä, mutta varsinaisesti kannatan Krisua, joka kuitenkin on parin plussan Keviniä edellä. Kummassakin on kuitenkin loistopiirteensä, omalla tavallaan. En paljon itke, jos Kevin voittaa, mutta Krisua toivon.

   Olisi noloa, jos joku muu vedettäisiin voittoon, olisi syytä epäillä "erittäin likaista peliä". Ei Kimmo, Helmeri eikä Anu sitä ansaitse. Kimmo jo narskutteleekin, että olisi kyllä demokraattisempaa palkita kaikki, on ihan väärin, että juhlitaan jotain yhtä voittajaa!

   Miten voi mies olla noin avoimesti kade ja pahansuopa!? Tehköön Vasemmistoliiton tai Skp:n kautta asiasta ihmisoikeuskysymyksen hallitukselle. Amnesty Internationalille! "Miks Krisu voitti, enkä mä?! Mä olisin jakanut voittorahani Kansalle, ihan varmasti!"

  • Niin totta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   174
   6161
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   350
   5075
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1591