Noitavainot

Anonyymi

Vai vapaa maa ja oikeus omaan pielipiteseen. Ei pidä paikkaansa. Päivi Räsänen on vuona 2004 kirjoittanut raamattua lainaten "homoavioliitoista" ja nyt syytteessä ko. kirjoituksesta. Mitä vuosisataa me oikein elämme.

4

64

  Vastaukset

  • -Kaksipiippuinenjuttu??
   Jos JOKU vetoaa raamattuun ja ottaa kirkon mukaan, ihmisten tunnepuoli on unohdettu. Mielestäni sivullisen ei pitäisi mennä ,toisen ihmisen navanalapuolelle.
   Ns.Homoihmiset ovat ihmisiä ,vieläpä Fiksumpia ja sympaattisempia,kuin te solvaajat
   ja Päivi lukuunottaen .Tunnen monia ,eivät ole koskaan osoittelemassa,mitähän tuokin tekee.On todella alaarvoista ja järkyttävää koko asiasta vatkaaminen. Kysynkin onko kirkonmielestä aitorakkaus toistaihmistäkohtaan SYNTI???

   • Kysymys ei ole kyse siitä, mitä kirkko asiasta päättää, vaan ehdottomasti, mitä asiasta Raamattu ilmoittaa. Siitä saa selville jokainen, joka on kirjoituskykyinen. Teologeista yksi sanoo yhtä ja toinen toista. Siksi ei pidä ikuisuusosaansa jättää ihmisten päättelyyn.


  • "suomi"noitia eli kansainvälisiä pedareita vainoaa Samaani. Samaani, ei mainittu Raamatussa. Samaani on aina satanistisen noidan ja noidan vihollinen sekä tappaa em. noidat roviolla polttamalla.

   Samaani = Shamaani = Suomi Shamaani.

  • Todellakin, Suomessa on aina ollut sanan vapaus ja se koskee kaikkia ihmisiä mielipiteestä riippumatta. Tästä oikeudesta on todella syytä pitää kiinni. Mitä Raamattuun tulee, niin siellä todellakin sanotaan, että homot (lesbot) ovat kauhistus Jumalan silmissä. Tämä ei tarkoita sitä ,etteivät olisi yhtä arvokkaita ihmisinä kuin heterotkin. Siinä puhutaan harjoitetusta synnistä. Heterokin voin tehdä syntiä ruumiillaan. Ei ihmisen tarvitse olla viettinsä vietävänä ja harjoittaa mm. irtosuhteita, vaan voi yrittää elää Jumalan sanan mukaan. Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi ja avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Joku perusteli minulle homouden hyvänä puolena, että väestö ei lisäänny liikaa. Eipä päde tuo perustelu, sillä näköjään haluavat sijaissynnyttäjiä ja kovasti adoptoida lapsia. Voi aikoja, voi tapoja!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1707