Tytöt mitä mieltä olette siitä että poika josta ette tykkää tunnustaa olevansa teihin ihastunut

Anonyymi

Nii eli jos ette kokisi ihastuksellista vetoa tähän poikaan joka kertoo että on ihastunut sinuun, niin miten suhtautuisitte? Onko tämmöinen noloa jos sen ilmoittaa viestillä?

3

55

Äänestä

Vastaukset

 • musta on aina vaan kiva tietää jos joku tykkää musta. usein on kavereillekki käyny nii et joku poika kenest ei tykkää tunnustaa tunteesa ni vuode pääst ne onki yhes.. suosittelen kyl vahvast tunnustaa.. ja ei oo noloo kertoo viestil...mut jos haluut herättää "romanttisen" mielenkiinnon ni kirjota vaik kirje ja sujauta reppuu/laukkuu, paljon söpömää;) T: 14v tyttö

  • Joo no näin taidan tehdä täs piakkoin. Ollaan kyl juteltu välil jotenkin ja itelle on tullu sellanen fiilis että sil saattais olla ehkä jotain tunteita mua kohtaan mut ehkä oon vaan kuvitellun ja se olis varmaan mulle liian hyvää ollakseen totta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joo no näin taidan tehdä täs piakkoin. Ollaan kyl juteltu välil jotenkin ja itelle on tullu sellanen fiilis että sil saattais olla ehkä jotain tunteita mua kohtaan mut ehkä oon vaan kuvitellun ja se olis varmaan mulle liian hyvää ollakseen totta.

   nii, no aina kannattaa yrittää✌️eikä kannata aatella et se ois "liian hyvä" sul kosk se voi aatella sillee et sä oot sil liia hyvä😂


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.