Kannattaako hääpuvusta maksaa yli 1000e

Anonyymi

Olen kolunnut nyt 7 eri liikettä läpi ja mistään ei tunnu löytyvän unelmieni pukua, paitsi erikseen tilattavissa olevasta italialaisesta mallistosta jolloin puvulle tulisi hintaa 1500€. Te jotka olette maksaneet puvusta tuhansia, kannattiko? Oliko The Dress käytetyn rahan väärti, vai oliko järjettömyyttä maksa yhden päivän yhdestä puvusta isoja summia? Myitkö puvun eteenpäin vai pidätkö itselläsi muistona?
Haluaisin itse kannattaa kierrätysmekkoja, mutta minun koossa ei ole vielä tullut vastaan sellaista mistä saisi edes muokkaamalla haluamani kaltaisen. Tyytyäkö malliin joka on vähän sinne päin, ja säästää jopa 1000e, vai kannattaako siitä unelmien puvusta todella maksaa?

2

<50

Vastaukset

  • unelmasta kannattaa maksaa.
    Hääpuvun voi myös teettää, kannattaa ehkä kysyä hintaa, siltäkin suunnalta.

  • Morsiammelle hääpuvulla on kuitenkin aika iso merkitys. Eikä todellakaan aina helppo löytää pukua joka on se oikea. Oikean hääpuvun löytäminen on tärkeää sillä silloin morsiammen ei tarvitse koko päivää miettiä että näyttää siltä tai tältä. Ja pilata häitään sillä.
    Tuo hääpuvun hinta on kyllä vaikea sanoa onko se liikaa vai ei. Sehän riippuu siitä minkä verran on varaa käytää häihin rahaa ja paljoko on varaa laitaa hääpukuun. Jos on rahaa laittaa hääpukuun 1500e niin silloin se ei ole kallis. Mutta jos ei ole niin se on kallis. Hääpukua myydessä ei kuitenkaan saa omiaan takaisin. Hääpuvun hinta laskee myytäessä vähintään neljäsosaan hyvä jos 1500e puvusta saa 300 - 400 e kun sen myy. Eli mieti onko sinulla taloudellisesti varaa ostaa kyseinen puku vai ei. Ja toimi sen mukaan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.