Sille S24:n "kipparille" ja muille terveisiä

että tehkää nyt jotain sille, että kuukausia tai jopa toista vuotta vanhoja avauksia, ei pystyisi enää nostamaan ylös. Tämä ikivanhojen avausten pyörittäminen on yksi häirinnän muoto, eli kukaan ei enää sitä ketjua lue, mutta avauksen tehnyt todennäköisesti itse spämmää siihen muutaman sanan vastauksen aina. Sitten se on taas ylhäällä, tässä ei ole mitään järkeä.

Minusta siitä kun avaus on tehty, niin esim. kuukausi voisi olla se aika jota sitä pystyy ylös nostamaan, mieluummin pari viikkoa. Sitten se olisi ohi.

Ylipäätään teillä olisi paljon tekemistä tämän häiriköinnin suhteen.

5

<50

Vastaukset

 • Vain 30 sivua taakse.

 • Ei ne ehdi koska pitää poistella uusia asiallisia kirjoituksia.
  Asiattomuuksiin ei ehditä koskea.

 • Hei hammerhead!

  Tähän on mietitty erilaisia ratkaisuja, mutta asia ei ole aivan yksinkertainen. Suomi24:ssä on paljon ketjuja, jotka eivät vanhene, vaan niitä kommentoidaan ja niistä saadaan apua vuosienkin jälkeen. Esimerkkinä vaikkapa ketju luumujen pakastamisesta, erilaiset ajanvieteketjut (100 kysymystä jne.) tai isänpäivärunoketju, joka on viime aikoina noussut palstalla.

  Kaikki vanhojen ketjujen nostot eivät siis ole suinkaan trollausta, vaan asia on noussut ajankohtaiseksi syystä tai toisesta.

  Kiitos palautteestasi - mietimme, löytyisikö jokin tapa näyttää esim. milloin ketju on aloitettu.

  • Suuri viisaus on yleensä aina yksinkertainen.

   Vanhoja saa vapaasti katsella, mutta niihin ei voi vastata.

   No, olikos vaikeaa?


  • Suurimmaksi osaksi niitä nostetaan kiusalla. V. 2012 aloitus, johon kirjoitetaan jotain hölynpölyä ja tuollasia tulee paljon. 4-5 aloitusta nostettu ylös yhdellä kertaa ja ovat vuosia vanhoja.
   Jokainen voi aloittaa jostain mielenkiintoisesta asiasta uuden keskustelun.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.