Aihe

Valeriana unettomuuteen

Anonyymi

Päätin kokeilla yöheräämisiin valerianaa. Apteekissa oli tasan yksi vaihtoehto. Lunixen 500 mg. Kovasti väittävät auttavan yöheräämisiin. Kokemuksia?

6

1927

  Vastaukset

  • Mulla on hyviä kokemuksia valeriaanasta. Luontaiskaupasta paljon halvemalla. Apteekista ostin joskus myös,ei eroa. En tunne mainitsemaasi merkkiä.

   Valeriana eli rohtovirmajuuri on ikivanha monivaikutteinen lääke. Rauhoittaa, lievittää kipujakin, esim hermosärkyyn ja epilepsiaan ennen käytetty. Nukuin paljon paremmin sillä. Käytin muutaman kuukauden, n 500-1000 mg. Tasasi unirytmin. syvensi unta, lievensi stressiä. Aamulla ei kannattanut ottaa,teki tokkuraiseksi. Virallinen kolmiolääke.

   • No huhhuh...ei todellakaan ole kolmiolääke...


   • Anonyymi kirjoitti:

    No huhhuh...ei todellakaan ole kolmiolääke...

    Todellakin on. Katso apteekin pakkauksen kyljestä.


   • Melatolin Plus unihäiriöiden hoidossa - http://tonzes.com/sleepfi.htm Auttoi kohtalaisen hyvin silloin, kun uni oli vuosia sitten täysin kateissa.


  • Venäläiset ja virolaiset kaupat myyvät noin eurolla 20 kpl paketteja pussiteetä.

   • Tuskin on pussitee yhtä vahvaa kuin apteekkien tai luontaiskauppojen valeriaana. 1000 mg annos jota itse olen käyttänyt todellakin on sen verran tujua että vaikuttaa keskushermostoon. Esim. ajamista ei silloin suositella.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   80
   6858
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6789
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   267
   4092
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   83
   3000