Nordnet maksut

Anonyymi

Huomasin viesteissä muutoksia hintoihin ja mainittiin uutena maksuna

"Osakesäästötilin saldotietojen, kotimaisten osakkeiden ja rahavarojen siirto Nordnetistä toiselle palveluntarjoajalle 50 EUR (sisältää saldotietojen, kotimaisten osakkeiden ja rahavarojen siirron). Tämän lisäksi veloitetaan hinnaston mukaiset maksut kohdasta Arvopapereiden siirto Nordnetistä (pohjoismaiset/muut arvopaperit) (sis. alv 24 %)"

Eli nytkö maksaa summasta riippumatta aina 50eur jos siirrän osakesalkustani rahaa vaikkapa Osuuspankkiin? Mielestäni kohtalaista ryöstöä alkaa jo olemaan, kun eihän rahan siirto pankista toiseen yleensä ole maksanut mitään.

7

<50

Vastaukset

 • Totta, tuo pitää selvittää että tarkoittako tuo todellakin rahan siirtoa pois nordnetistä.

  Jos noin on, jää osakesäästötili sinne avaamatta.

  • Lähetin asiakaspalveluun tuosta kysymyksen, kerron mitä vastaavat.


  • Eiköhän tämä tarkoita vuoden alusta tulevan osakesäästötilin siirtoa pois Nordnetistä. Siis koko härpäkkeen. Sen sisällähän voi olla. käteistä rahaakin


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lähetin asiakaspalveluun tuosta kysymyksen, kerron mitä vastaavat.

   Minnes minun laittama vastaus on kadonnut.

   No jokatapauksessa, sain vastauksen nordnetiltä, asia on niinkuin täällä epäiltiinkin, 50 euron maksu koskee osakesäästötötilin sisällä olevan rahan ja osakkeiden siirtämistä.


 • Lue ohjeet ihan alusta alkaen uudelleen. Eivät tietystikään (näin luulisin) liity itsehoidettuihin hommiin. Voit itse siirtää rahojasi oman pankkisi yhden tilin ja Nordnetin välillä. Jos pyydät henkilökuntaa tekemään jotain muita siirtoja tai esim. tulostamaan jotain, joudut siitä maksamaan. Hinta on pantu sen verran korkeaksi, ettei kukaan noita palveluja koskaan käyttäisi.

  • Tappiohyvityksen verotuksessa saa vain lopettamalla koko tilin. Maksaa 50€


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.